HOROR U GORNJEM MILANOVCU Čopor krvoločnih pasa napao porodicu i dete ujeli za ruku

11:33

28.02.2024

Podeli vest:

RINA

Gornji Milanovac – Prava drama odigrala se na parkingu jednog popularnog restorana u Gornjem Milanovcu kada je čopor pasa, lutalica ali neki su bili i vlasnički sa ogrlicama, napao četvoročlanu porodicu koja je išla ka svom automobilu.

– Doživeli smo horor, koji ćemo pamtitu ceo život. Kažem horor jer tako nešto ni u filmovima nisam video. Bili smo žena i ja, dete od 4 i po godine i dete od 16 meseci. Čopor pasa se odjednom pojavio ispred nas i napao nas. Niti smo ih dirali, niti smo im prilazili, niti su nam čak bili u vidokrugu. Samo su dotrčali i krvoločno napali. Dete nam je ujelo za ruku, bili smo opkoljeni njima i bili smo nemoćni. Na svu sreću, brzo je dotrčalo oko deset ljudi iz restorana koji su pomogli da oteramo razjarene pse od nas, kaže za RINU Đorđe M.

Dodaje da su žena i deca doživeli traumu, za čitav život i da su i dalje jako uplašeni. Jer nakon što su napali njih, krvoločni psi su napali ponovo sledeći dan samo druge ljude.

– Dete psa ne zeli više ni na slici da vidi, noću ne može da spava, u dvorište da izađe ne sme sam, da bude u sobi sam ne sme i tako dalje. Ženi se vraćaju slike i strah ne spava već drugu noć. Samo želim da ukažem da je ovo ogroman problem koji treba opština da reši što se tiče pasa lutalica, a isto tako vlasnici pasa treba da vode računa o svojim ljubimcima i ne da drže opasne pse u malim stanovima i onda sami sebi prave problem, drugo ne ostavljajte životinje napuštene kojekuda vidite šta se desilo danas meni i mojoj deci, sutra vama i vašoj deci ili unucima, ističe ovaj uznemireni otac iz Gornjeg Milanovca.

Ceo slučaj je prijavljen policiji, ali problem pasa lutalica ali i onih divljih sa vlasničkim ogrlicama još uvek nije rešen.

– Želim da zahvalim ljudima iz Hitne pomoći i dečjeg odeljenja na velikoj ljubaznosti i pomoći, kao i policiji našeg grada koji su bili brzi i puno olakšali detetu da koliko toliko razumeju sta se desilo, zaposlenim i gostima restoana koji su nesebično istrčali i bili dovoljno brzi da nas odbrane rizikujući svoje živote. Apelujem na grad da reaguje u ovom pravcu i hitno pronađu rešenje, jer suludo mi je da jedini dan u nedelji koji zelim da šetam sa svojom decom i uživam ja moram da se bojim i razmišljam hoće li mi decu napasti pas, zaključuje Đorđe.

(Pančevac/RINA)

DEČAKU IZ MLADENOVCA POLOMLJENA VILICA Policiji i majci rekao da je pao niz stepenice, pa svedok otkrio istinu

NESREĆA KOD KRUŠEVCA Sudar putničkog i teretnog vozila, dve osobe povređene

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.