FK ŽELEZNIČAR ODGOVORIO NA OPTUŽBE: Protiv Partizana ćemo igrati maksimalno angažovano i sa jednom željom

22:07

01.03.2024

Podeli vest:

FK Železničar

Uprava kluba iz Pančeva oglasila se saopštenjem, a povodom navoda da je premirana od strane trećeg kluba u  duelu sa Partizanom u Humskoj, koji se igra u subotu. Čelnici Železničara su tim povodom uputili oštar dematni u kojem se kaže:

– Fudbalski klub Železničar iz Pančeva nema manir da se u javnosti oglašava saopštenjima, jer isključivo gleda u svoje dvorište, bavi se sopstvenim problemima, sagledava sopstvene greške, sa maksimalnom željom da na terenu ostvari svoj cilj – da u svojoj debitantskoj sezoni među superligašima obezbedi opstanak u srpskoj fudbalskoj eliti.

Ipak, sada smo prinuđeni da reagujemo.

Naime, ovih dana se na pojedinim portalima pojavila potpuno neistinita informacija da je FK Železničar premiran u subotnjem duelu protiv lidera na tabeli, beogradskog Partizana.

Ovu vest odbacujemo kao apsolutno netačnu i obaveštavamo fudbalsku javnost u Srbiji da ćemo i protiv Partizana, baš kao što je to bilo i na svakoj prethodnoj utakmici, baš kao što će biti i do kraja prvenstvene trke za bodove, igrati maksimalno angažovano, borbeno i sa jednom željom – da na sportski način ispunimo cilj i ostvarimo želju naših sugrađana da i od jeseni u Pančevu gledaju superligaški fudbal.

Železničar možda jeste nov u eliti, ali Železničar nije mali klub.

Svaki član našeg kolektiva ostaviće i poslednji atom snage, kako bi na fer i sportski način izborio opstanak u Superligi.

Podestimo,  pojedini mediji preneli su ‘insajdersku’ infromaciju da je Crvena zvezda ‘premirala’ pančevački Železničar sa 100.000 evra, ako uspeju da savladaju ili odigraju nerešeno protiv Partizana.

(Pančevac)

ŠANSA UVEK POSTOJI Železničar ide u goste Partizanu!

BESPLATAN ULAZ NA UTAKMICU ŽELEZNIČARA I PARTIZANA Evo gde možete preuzeti ulaznice za subotnji meč

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.