GLOGONJ SVE LEPŠI Značajan napredak u uređenju sela

Uređen je i sređen i Sportski centar, rekonstruisan je rukometni teren, koji je dobio novu podlogu i rasvetu. A Poslovi na Sportskom centru su nastavljeni

20:14

06.03.2024

Podeli vest:

Printscreen/RTV Pančevo

Mesna zajednica Glogonj mnogo je radila u prethodnom periodu na uređenju svog mesta. Sređen je park u cenru sela, sportski centar, a uređena je i obala Tamiša, kaže Slavko Jovanovski, predsednik saveta MZ Glogonj. Za ovu godinu u planu je da uz podršku grada Pančeva nastave sa ulaganjem u svoje selo.

Tokom prethodnog perioda savet Mesne zajednice Glogonj posvetio je dosta pažnje uređenju sela, na zadovoljstvo svih mesštana. Prema rečima Slavka Jovanovskog, predsednika Mesne zajednice Glogonj veoma su ponosni na ono štu su uradili u parku u centru sela, kao mestu gde se okuplja veliki broj meštana.

Uređen je i sređen i Sportski centar. Rekonstruisan je rukometni teren, koji je dobio novu podlogu i rasvetu. A Poslovi na Sportskom centru su nastavljeni, ističe naš sagovornik.

Mesna zajednica ima odlčnu saradnju i sa Upravom Fudbalskog kluba „Glogonj“, koja Prema rečima Slavka Jovanovskog radi dosta na tome da stadion izgleda lepo i uređeno.

Poslednjih godina veoma je popularna i skela na Tamišu, omiljeno izletište Glogonjaca .

Ove godine u savetu Mesne zajednice Glogonj veruju da će uz pomoć grada Pančeva dobiti i novo najsavremenije dečje igralište po svim standrdima. Slavko Jovanovski kaže da će nastaviti i sa asfaltiranjem ulica, tkođe uz podršku svog osnivača, grada Pančeva.

(Pančevac/RTV Pančevo)

ČUVAJTE PARKOVSKI MOBILIJAR U toku rekonstrukcija klupa u Glogonju

MLADE NADE GIMNASTIKE: Učenici iz Glogonja uspešni na okružnom takmičenju u Vršcu

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.