KAČAREVAC MOLI Hajde da udomimo ovu slatku kucu

Našao sam ispred svoje kuće jednu malu slatku kucu, skoro ceo dan je proveo lezeci na jednom mestu. Mislio sam da je neka lutalica ili da je povređen ali kada sam mu prišao video sam da je jako pitom, razigran i željan pažnje.

18:36

16.03.2024

Podeli vest:

Facebook

Na Fejsbuk stranici Naše mesto Kačarevo jedan naš sugrađanin moli za pomoć da se udomi jedna mala kuca, koju je po svemu sudeći gazda ostavio na ulici.

Post prenosimo u celosti : Molim za pomoć!
Našao sam ispred svoje kuće jednu malu slatku kucu, skoro ceo dan je proveo lezeci na jednom mestu. Mislio sam da je neka lutalica ili da je povređen ali kada sam mu prišao video sam da je jako pitom, razigran i željan pažnje. Deluje malo neuhranjeno ali dlaka mu je relativno čista i mlad je pa mislim da nije dugo na ulici. Možda se nekom izgubio ili ga je neko napustio tu ispred moje kuće pa čeka vlasnika da se vrati po njega. Sad sam ga nahranio, dao mu vode i zatvorio u jedan ogradjen deo kod mene u dvorištu. Nisam u mogucnosti da se dugo brinem o njemu pogotovo sto već imam macora koji je navikao da slobodno luta po dvorištu, a i kada bih pusti kucu po dvorištu plašim se da ne odluta negde jer moja ograda ima dosta rupa kroz koje bi mogao da se zavuče i ode. Ako ga neko prepozna javite mi se ili ako ste u mogucnosti da ga usvojite i brinete se o njemu bilo bi lepo. Slike koje imam nisu bas najbolje jer je sam ga malopre slikao po mraku. Nadam se da će neko da se javi jer ja stvarno nisam u mogucnosti da ga usvojim, a zao mi je da propada sam na ulici.

(Pančevac)

U Kovačici održano predavanje o HPV vakcini

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.