TEŠKE UVREDE U SARAJEVU: Navijači Veleža brutalno isprozivali Manijake zbog druženja sa Srbima!

20:07

30.03.2024

Podeli vest:

printscreen/YT

U vatrenom derbiju 24. kola šampionata Bosne i Hercegovine, fudbaleri Veleža iz Mostara ostvarili su tesnu pobedu nad ekipom Željezničara rezultatom 1:0. Međutim, pored zbivanja na terenu, pažnju su privukli i navijači, čije netrpeljivosti su ponovo došle do izražaja.

Tokom jednog momenta utakmice, grupa navijača Veleža, poznata kao „Red Army“, istakla je parolu kojom su prozvali navijače Željezničara, poznate kao „Manijaci“.

Na paroli je stajalo: „U srpski svet ste utopili svoje plave snove, zar se sada patriote sa četnicima vole?“

Ova poruka aludira na nedavnu posetu navijača „Crvenih Đavola“ i „Taurunum Bojsa“, koji podržavaju Željezničar. Netrpeljivost između navijačkih grupa Veleža i Željezničara nije ništa novo, ali je ovaj put dobila posebnu pažnju, naročito zbog aktuelnih dešavanja.

Utakmica je bila izuzetno napeta i takmičarski žestoka, ali je Velež na kraju izašao kao pobednik, obezbedivši važna tri boda. Ova pobeda će svakako ojačati poziciju Veleža u prvenstvu, dok će navijači obe ekipe nastaviti svoje rivalstvo i van terena.

Podsećanja radi, o ovome su se oglasile i Delije, kada su na utakmici sa Radničkim iz Kragujevca digli parolu „Koji vam je šejtan?“, u bojama „Đavola“, „Taurunuma“ i „Manijaka“.

(Pančevac/HS)

KRATAK RAPORT FK Dinamo1945 porazio FK Jedinstvo

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.