MELINA NENAJAVLJENA DOŠLA U KUĆU, HARIS ZVAO POLICIJU: Bila je drčna i počela da me provocira

09:01

02.04.2024

Podeli vest:

Printscreen/K1

Melina Džinović je sinoć Harisu Džinoviću navodno upala u kuću na Senjaku, u kojoj on živi sa njihovom decom, sinom Kanom i ćerkom Đinom.

Haris je malo potom pozvao policiju kako bi je navodno izbacio iz doma, tvrdi Blic.

Pripadnici policije su vrlo brzo došli na lice mesta, nakon čega je Melina izjavila da je Haris maltretira.

Policija je Harisu potom privremeno oduzela pištolj koji je imao u kući, iako ima dozvolu za njega, prenosi pomenuti medij.

– Ona je izgubila državinu jer je napustila porodicu i ima drugu stambenu jedinicu u kojoj živi. Ja nemam putera na glavi, ona je ta koja ga ima i zna se šta i s kim radi. Večeras je došla u kuću, skuvala kafu i sela i očigledno nije imala nameru da izađe. Kada sam došao, bila je drčna i počela da me provocira, na šta sam joj rekao da mora da napusti kuću, a da može da uzme stvari i izađe napolje, ali ona nije htela. Kad sam joj opet mirno rekao da izađe, ona je rekla ‘svaki metar ove kuće pripada meni koliko i tebi’ na šta sam joj ja rekao ‘ako sud kaže da je tvoja’ – kaže Haris i dodaje:

– Bilo je očigledno da ona ne želi da ode i da hoće da me isprovocira da uradim nešto, što joj nije pošlo za rukom. Namera joj bila da provocira jer se nije najavila telefonom da dolazi. Ponovio sam joj da je izgubila je državinu napuštanjem porodice i selidbom u drugu lokaciju, ponovo zahtevao da izađe, a pošto nije htela, pozvao sam advokata, koji me je posavetovao da pozovem policiju, što sam i uradio.

Kada je patrola došla na lice mesta, kako Haris kaže, oboje su izjavili da nije bilo incidenata među njima, nakon čega su dali izjave o onome što se dogodilo.

– Moje ponašanje prema njoj ni u jednom trenutku nije prešlo granice pristojnosti, tako da ni ona sama nije imala na šta da se požali patroli koja je stigla na lice mesta. Takođe, iako imam dozvolu za pištolj, ja ga policiji predao preventivno, pa je oružje privremeno oduzeto i policajci su mi rekli da će biti vraćeno jer je sve bilo u redu. I oni su mi odali priznanje na smirenosti i dostojanstvenom ponašanju u ovoj siutaciju – kaže popularni pevač.

(Pančevac/Novosti)

PREVARENI MUŽ POSLEDNJI SAZNA Haris Džinović prvi put o razvodu sa Melinom

NIŠTA OD POMIRENJA DŽINOVIĆA! Melina i Đina same na Maldivima! Haris odbio da ide s njima

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.