RADOVI NA TAMIŠKOM KEJU U TOKU

Radnici JKP Zelenilo vredno rade na ulepšavanju jedne od omiljenih destinacija u gradu, a pored nasipanja plaže šljunkom, biće postavljene nove klupe i kante i promenjeni roštilji

14:05

02.04.2024

Podeli vest:

JKP Zelenilo Pančevo

Nakon završene sadnje 300 odraslih lišćarskih sadnica na tamiškom keju u Pančevu, realizovane uz podršku Grada Pančeva i Ministarstva zaštite životne sredine, JKP „Zelenilo“ Pančevo nastavlja sa radovima na ovoj lokaciji.

Prošle nedelje su radnici JKP „Zelenila“ započeli radove koji podrazumevaju nivelaciju terena, odnošenje šuta i drugog materijala sa zelenih površina. Sledi nanošenje nove zemlje, a nakon toga i setva semena trave. Očekuje se da će ovi radovi biti završeni do kraja ove nedelje.

Tamiški kejJKP Zelenilo Pančevo

JKP „Zelenilo“, u narednim nedeljama, planira i revitalizaciju plaže na Keju na Tamišu, kao i prostora i elemenata u okviru te celine. Pored nasipanja plaže šljunkom i zamene dotrajalih senika, biće postavljene nove klupe i kante za smeće i promenjeni svi roštilji.

U ovom potezu sledi i reparacija terena za odbojku, kao i postojećeg dečjeg igrališta, gde će radnici JKP „Zelenila“ proširiti sadašnje igralište uz dodavanje još sprava za najmlađe.

(Pančevac/ePančevo)

NA KEJU KRAJ TAMIŠA Ovde će se deca igrati

ZA LEPŠI I LAKŠI PRILAZ KEJU Gradi se staza kod Doma Vojske

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.