Dobrašinović: Dobra su 3 boda, pripremamo se za Vojvodinu

Naravno, ova tri boda su nam bitna, ali i dalje smo daleko od zone koja osigurava bar baraž, ako ne direktan ostanak u ligi. Tako da moramo da se pripremimo za Vojvodinu i napravimo pozitivan rezultat.

09:50

03.04.2024

Podeli vest:

Printscreen/IN

Trener Železničara Siniša Dobrašinović čestitao je fudbalerima Radnika na fer i korektnoj igri te na poštenom odnosu ističući da je to nešto što treba da krasi naš sport i da zbog toga publika dolazi na utakmice.

Govoreći o igri Železničara protiv Radnika rekao je  da može da bude zadovoljan igrom nekih 60 minuta.

“ Bili smo dobri u organizaciji, kreirali smo dosta šansi, protok lopte je bio jako dobar tako da od čitave utakmice stao bih na ovih šezdesetak minuta, a ovo ostalo je bilo za zaborav. Čim ekipa izgubi organizaciju i izgleda kao da nema plan jeste nešto najgore za trenera“, naglasio je Dobrašinović na press konferenciji posle utakmice u koju je  Železničar rešio u svoju korist 3:1.

On je podsetio da u subotu FK Železničar dočekuju FK Vojvodinu.

„Okrećemo se sledećem protivniku – Vojvodini. Naravno, ova tri boda su nam bitna, ali i dalje smo daleko od zone koja osigurava bar baraž, ako ne direktan ostanak u ligi. Tako da moramo da se pripremimo za Vojvodinu i napravimo pozitivan rezultat. Neće nam biti lako, igramo protiv velike ekipe koja je u formi. Gledaoci koji dođu u subotu imaće šta da vide“, rekao je Dobrašinović.

Podrška sa tribina:

(Pančevac)

POBEDA: FK Železničar – FK Radnik iz Surdulice 3:1! A od Romanića 2 gola!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.