MINISTARSTVO POLJOPRIVREDE: I bez dobijenog Rešenja o upisu u Registar može subvencija!

13:30

05.04.2024

Podeli vest:

Foto: Milan Šupica

Ministarstvo poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede obaveštava poljoprivredne proizvođače da mogu da podnesu zahteve za ostvarivanje prava na podsticaje putem platforme ePodsticaji i za gazdinstva koja su u procesu registracije.
– Kako bismo izašli u susret korisnicima koji su podneli zahtev za registraciju novog poljoprivrednog gazdinstva, a nisu dobili Rešenje o upisu u Registar poljoprivrednih gazdinstava obezbedili smo ovu mogućnost kako bi se u što većem broju prijavili za podsticaje – stoji u saopštenju ovog Ministarstva.
Obrada pomenutih zahteva uslediće nakon što poljoprivredna gazdinstva budu upisana u elektronski Registar poljoprivrednih gazdinstava. Jedan od uslova je da se na parcelama, koje se nalaze u poljoprivrednim gazdinstvima i koja su u postupku registracije, nalazi biljna kultura. Samo tako upisane parcele će i pre završetka registracije poljoprivrednog gazdinstva biti vidljive na platformi ePodsticaji i korisnici će imati mogućnost da podnesu zahtev za podsticaje u biljnoj proizvodnji.
Z.S

ENERGETSKA STABILNOST NA VIDIKU Potpisan memorandum o saradnji Srbije i Francuske

NOVA USLUGA U ZAVODU PANČEVAC 24-satni holter krvnog pritiska s nalazom kardiologa

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.