VOJVODINA ODNELA BODOVE IZ PANČEVA Fudbaleri Železničara izgubili na domaćem terenu 0:3

20:40

06.04.2024

Podeli vest:

Printscreen/Instagram: fk_vojvodina

U pretposlednjem kolu Super lige fudbaleri Železničara izgubili su na svom terenu od Vojvodine iz Novog Sada sa 0:3 (0:2).

Poveli su gosti već u 9. minutu. Kembel je centrirao, a Ivanović kod prve stative samo je glavom okrznuo loptu što je bilo dovoljno da završi u mreži Mijatovića. Već u 20. minutu posle neopreznog starta odbrambenog fudbalera Železničara jedan od napdača Vojvodine pada u šesnaestercu i sudija pokazuje na belu tačku. Siguran izvođač najstrože kazne bio je kapiten Zukić i Vojvodina je vrlo brzo, a čini se i veoma lako stigla do velikog vođstva.

U 59. minutu i definitivno je rešen pobednik. Pogrešio je na sredini terena Sulejman koji je odigrao kratku poporečnu loptu koju su gosti presekeli i Ivanović je izašao sam ispred golmana Mijatovića i nije mu bilo teško da postavi konačnih 0:3. Nakon meča trener domaće ekipe Siniša Dobrašinović je izjavio:

– Presudili su lako primljeni golovi i Vojvodina je unalački iskoristila našu lošu igru. Moje igrače kao da je sputala važnost ovog meča i nisu izdržali veliki pritisak. Žao mi je što nismo ponovili dobru igru kao protiv Radnika u prošlom kolu, ali moramo da se podignemo i da radimo još jače, jer mislim da imamo kvalitet za opstanak u ligi.


Železničar – Vojvodina 0:3 (0:2)

PANČEVO: Sportski cеntar „Mladost“, glеdalaca 2.500, sudija Danilo Nikolić (Lovćenac), strelci: Ivanović u 10. Zukić u 23. minutu iz penala, žuti kartoni: Knežević, Lakićević, Purtić (Železničar), Lazarević, Crnomarković, Zadi Seri (Vojvodina). Crveni karton: trenеr Bandović (Vojvodina).

ŽELEZNIČAR: Mijatović 5,5, Lakićević 5 (Ndiaj), Purtić 5,5, Stanković 6, Hajdin 6, Knežević 6 (Trifunović), Pantеlić 6 (Mareh), Đorđević 6, Kahvić 6, Grgić 5,5 (Jovanović), Romandić 6.

VOJVODINA: Carević 6,5, Lazarevć 6,5, Korać 6,5, Crnomarković 6,5, Đorđević – (Mateus 6,5), Petrović 6,5, Zukić 6,5, Savićević 7 (Kajević), Ivanović 8 (Jovanović), Zadi Seri 7, Kembel 7,5 (Vukčević).

(Pančevac/G.J.)

ŽELEZNIČAR SUTRA SA VOJVODINOM Dobrašinović: Pred nama je izuzetno jak protivnik

POBEDA: FK Železničar – FK Radnik iz Surdulice 3:1! A od Romanića 2 gola!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.