PLANDIŠTE: OŠ „Jovan Sterija Popović“ u Velikoj Gredi niže uspehe na takmičenjima

20:05

12.04.2024

Podeli vest:

Printscreen/RTV Pančevo

Nadomak Plandišta u Velikoj Gredi nalazi se Osnovna škola „Jovan Sterija Popović“ koju pohađa oko sto đaka zajedno sa izdvojenim odeljenju u Miletiću koje je od velikog značaja mališanima koji u tom mestu žive i pohađaju prva četiri razreda jer ne moraju da putuju.

– Imamo dosta aktivnosti u koje su deca uključenja kao što su Internacionalni dani, imamo dramske sekcije, kao i likovne Svet umetnosti i pomoć oko izrade domaćih zadataka, rekla je Ankica Glamočlija, direktorka škole.

Direktorka je istakla da prate sva takmičenja i na njima deca učestvuju.

– Ima dosta konkursa na kojima smo učestvovali, naša učenica je osvojila iz engleskog jezika četvrto mesto na republičkom takmičenju. Bili su i Dani informatike, gde smo ostvarili zapažene rezultate. Učestvovali smo i na litereanom konkurusu Lekinim perom.

Učenici ove škole imaju dobre uslove za učenje jer je škola u Velikoj Gredi renovirana i uređena kako bi učenici imali što bolje uslove za učenje.

(Pančevac/RTV Pančevo)

PLANDIŠTE: Održan osmi po redu Novogodišnji bazar

OŠ DOSITEJ OBRADOVIĆ U PLANDIŠTU DOBILA INTERAKTIVNU TABLU Najnovija tehnologijom koja će učenicima omogućiti bolje uslove za učenje

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.