PRETEĆI NOŽEM SILOVAO JE SATIMA J. Z. (67) iz Banatskog Novog Sela namamo devojku u samački hotel u Pančevu

17:50

15.04.2024

Podeli vest:

RINA

Protiv J. Z. (67) iz Banatskog Novog Sela pokrenuta je istraga zbog sumnje da je silovao devojku (19) iz Beograda! On je nesrećnu devojku namamio u samački hotel u Pančevu, i uz pretnju nožem je satima silovao.

Prema nezvaničnim saznanjima Informera, J.Z. je devojku upoznao u Beogradu gde ona navodno živi i radi kao konobarica.

– Kako sam čuo oni su se ovde u Beogradu upoznali. Nakon nekog vremena on je zvao da ode u Pančevo, nudio joj je neki bolji posao. Verovatno je obrlatio pričom da poznaje ljude, da može da joj obezbedi bolju platu… – priča za Informer jedan od poznanika silovane devojke i dodaje:

– Velika je razlika u godinama. Ni na kraj pameti joj nije bilo da bi mogao ovako nešto da joj uradi. U petak je otišla kod njega. On je fizički dosta jači od nje i navodno je imao nož, preteći joj njime je silovao. Zapretio joj je da nikome ne sme da priča o tome i pustio je. Vratila se u Beograd i tu je prijavila slučaj – objasnila nam je naša sagovornica.

Podsetimo, Više javno tužilaštvo u Pančevu je juče saopštilo da se osumnjičenom J.Z. stavlja na teret da je u petak, 12. aprila ove godine od 17.00 do 21.30 časova u stanu, u kojem neprijavljeno boravi u Pančevu, u ul. Sinđelićeva, upotrebom sile i pretnje prinudio devojku na obljubu.

(Pančevac/Blic)

VIŠE JAVNO TUŽILAŠTVO: Istraga protiv muškarca (67) zbog silovanja 19-godišnjakinje

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.