GRAD RASPISAO JAVNI POZIV: Prijave za Studentsku letnju praksu! Ova preduzeća su na raspolaganju

09:29

16.04.2024

Podeli vest:

Pančevac

Grad Pančevo raspisao je Javni poziv studentima za učešće u meri „Studentska letnja praksa“ u 2024. godini“.

Studentska letnja praksa namenjena je studentima osnovnih, master, specijalističkih i doktorskih studija na fakultetima i visokim strukovnim školama (državnim i privatnim) u Republici Srbiji.

Mera „Studentska letnja praksa“ u 2024. godini omogućava studentima jednomesečnu praktičnu obuku kod poslodavaca tokom jula 2024. godine i mesečnu novčanu naknadu u neto iznosu od 25.000 dinara tokom trajanja prakse, navodi se na sajtu Grada Pančeva.

Poslodavci koji su na raspolaganju za obavljanje „Studentske letnje prakse “ u 2024 su: Gradska uprava grada Pančeva, Narodni muzej Pančevo, Turistička organizacija grada Pančeva, JKP „Vodovod i kanalizacija“ Pančevo, Zavod za zaštitu spomenika kulture Pančevo, Opšta Bolnica Pančevo, Dom za omladinu bez roditeljskog staranja „Spomenak“ Pančevo, Dom kulture „Kočo Racin“ Jabuka i JKP „Grejanje“ Pančevo.

Studenti imaju mogućnost da sami predlože drugog poslodavca (čije je sedište na teritoriji grada Pančeva) kod koga bi želeli da obave studentsku praksu, uz pribavljeno mišljenje i saglasnost predloženog poslodavca.

Štampane prijave sa navedenom dokumentacijom se podnose isključivo u Uslužnom centru Gradske uprave grada Pančeva, ul. Trg kralja Petra I broj 2-4 26000 Pančevo, Sekretarijat za privredu i ekonomski razvoj, sa naznakom „Studentska letnja praksa u 2024“.

Poslednji dan za prijem prijava za učešće na javnom pozivu je 20. maj.

(Pančevac)

STUDENTSKA LETNA PRAKSA U PANČEVU: 15.000 dinara za obuku! Evo koji su poslodavci na raspolaganju, a prijave su do 20. maja!

BESPOVRATNA DRŽAVNA POMOĆ OD 25.000 EVRA Otvoren javni poziv za podsticanje razvoja seoskog turizma

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.