POZNATI REZULTATI OBDUKCIJE Par koji je skočio sa solitera u Novom Sadu u organizmu imao alkohol i lekove

09:24

18.04.2024

Podeli vest:

RINA

U telima Lava P.S. (25) i njegove dve godine mlađe supruge Martine P.S. pronađeno je da su imali alkohola u organizmu. Iz zapisnika o hemijsko-toksikološkim analizama uzoraka koji su uzeti od njih dvoje, proizilazi da je kod oboje, pored alkohola, u organizmu pronađeno i prisustvo lekova protiv bolova, povišene telesne temperature i kašlja, kao i njihovih metavolita.

To za „Novosti“ navode u Višem javnom tužilaštvu u Novom Sadu, i dodaju da iz dostavljenih zapisnika o obdukciji tela pokojnih L.P.S. i M.P.S., proizilazi da su oboje preminula zbog povreda koje su zadobila usled pada sa visine.

Bračni par je, podsetimo, 1. marta uveče skočivši sa solitera u Bulevaru cara Lazara 7 u novosadskom naselju Liman 2, izvršio samoubistvo. Prethodno su, kako se sumnja, usmrtili dvojicu svojih sinova starih godinu i tri godine.

Dosadapšnji rezultati obdukcije i toksikoloških analiza tela dvojice dečaka, pokazali su da je u telima mališana bilo i etanola koji bi mogao da bude uzrok smrti, a ne neki pesticidi.

Prvi toksikološki rezultati su, kako smo ranije objavili, pokazali da u telima dece postoje određene supstance koje su mogle dovesti do njihove smrti, ali su dodatne analize nastavljene jer nije utvrđeno da li je smrt dece proiurokovana slučajno ili namerno.

– Ipak, sve supstance su mogle da prouzrokuju smrt tako da se još veštači koliki je procenat nađen u telima i koliko je mogao štete da nanese deci s obzirom na koncentraciju i uzrast i težinu mališana – saznajemo od izvora upoznatog iz istrage koja je još uvek u toku.

Ono što se za sada sigurno zna da deca nisu preminula usled nasilne smrti i da u ovom zločinu nije učestvovala treća osoba, ali da se sa sigurnošću ne može utvrditi da li su osumnjičeni zajedno otrovali decu ili je to učinio otac, odnosno majka. Na telima dece u kući u Petrovaradinu, gde je par živeo, nije bilo vidljivih povreda, niti krvi, a na stolu je, prema nezvaničnim saznanjima pronađena flaša sa nekom supstancom.

Martina i Lav su, držeći se za ruke, zajedno skočili sa 17 sprata solitera u Bulevaru cara Lazara 7 u novosadskom naselju Liman, a nakon što je utvrđen njihov identitet, sutradan, 2. marta u kući u Petrovaradinu gde su živeli kao podstanari pronađena su beživotna tela njihovih dvojice sinova.

U kući su pronađeni određeni egipatski simboli, a na stolu papir sa molitvom satani, pa se utvrđuje da li je reč o okultizmu i da li su eventualno pripadali nekom religijskom kultu. Istraga se vodi i u tom pravcu.

(Pančevac/Novosti)

UŽAS Bračni par UBIO DECU pre skoka sa SOLITERA: Novi detalji tragedije iz Novog Sada

MOMAK I DEVOJKA SKOČILI SA SOLITERA! Užas u Novom Sadu!

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.