FARBAJU ZEBRE Prioritetne zone škola

Početak izvođenja radova na obnovi horizontalne signalizacije u zoni škole planiran je u Karađorđevoj i u okolnim ulicama kod OŠ „Vasa Živković”,

10:45

17.03.2024

Podeli vest:

JP Urbanizam

Započeti su radovi na održavanju horizontalne signalizacije na ulicama širom našeg grada. JP „Urbanizam”, kao upravljač opštinskih puteva i ulica na teritoriji grada Pančeva, trudi se da ispoštuje dinamiku radova koja je definisana godišnjim planom održavanja puteva i ulica.

Prioritet imaju zone škola, koje se obnavljaju dva puta godišnje, kao i ulice kroz koje prolaze linije javnog gradskog prevoza putnika, odnosno glavne gradske saobraćajnice i opštinski putevi.

Povoljne vremenske prilike su omogućile da i ove godine radovi otpočnu ranije. Tokom proteklog vikenda radnici su bili u Ulici Miloša Obrenovića, obnovljena je signalizacija na kružnom toku, a radovi u ovoj ulici će biti nastavljeni sledećeg vikenda, u vreme kada je manji intenzitet saobraćaja.

U toku je obnavljanje razdelnih linija na opštinskim putevima, a početak izvođenja radova na obnovi horizontalne signalizacije u zoni škole planiran je u Karađorđevoj i u okolnim ulicama kod OŠ „Vasa Živković”, budući da je u ovom delu ulične mreže povećan intenzitet saobraćaja zbog rekonstrukcije Ulice Dimitrija Tucovića.

(Pančevac)

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.