Dobrašinović: Zaslužili smo 3 boda, ponudiću ostavku

Ponudiću ostavku klubu iz moralnih razloga, čini mi se da je teško pokrenuti momke i izaći iz ove situacije.

10:10

28.04.2024

Podeli vest:

Printscreen/YT

Železničar iz Pančeva i niški Radnički remizirali su (1:1) u poslednjem duelu subotnjeg programa 32. kola plej-auta domaćeg prvenstva.

Bod ekipi Siniše Dobrašinovića ne znači puno u jeku borbe za opstanak, posebno zbog činjenice da je njegov sastav vodio sve do 92. minuta.

S druge strane gosti iz Niša slave Vanju Ilića koji je postigao gol vredan zlatnog boda je tim Dejana Joksimovića doveo nadomak opstanka u elitnom rangu.

Dobrašinović je po posle utakmice istakao da će ponuditi ostavku, a ostaje da se vidi da li će ista biti i usvojena.

-Zaslužili smo sva tri boda, ali fudbal ti ne dozvoljava, da se opustiš dok sudija ne svira kraj. Teško je bilo šta reći. Momci, ja kao trener i uprava kluba dali smo sto odsto. Ponudiću ostavku klubu iz moralnih razloga, čini mi se da je teško pokrenuti momke i izaći iz ove situacije. Nišlije su pokazale ono što sam znao da su dobra ekipa i da će biri teški za svakog rtivala

Pančevci su poveli golom igrača Crvene zvezde na pozajmici, Kahvića u 49. minutu. Prethodno je Železničar igrao disciplinovano, vrsto i čekao šansu.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели FK Železničar Pančevo (@fk_zeleznicar_pancevo)

Radnički je uspeo da stigne do izjednačenja u 82. minutu preko Vanje Ilića, ali je VAR poništio pogodak zbog ofsajda.

A onda i drugom minutu nadoknade – muk. Andrej Stojanović je uposlio Ilića koji je pogodio u bliži ugao i postavio konačni rezultat.

Posle utakmice održana je konferencija za novinare.

SRC „Mladost“. Gledalaca: 1.000. Sudija: A.Stojanović. Žuti kartoni: Mesarović, Bakić, Fai (Radnički) Strelci: Kahvić u 49. minutu za Železničar, Ilić u 90+2. minutu za Radnički.
ŽELEZNIČAR: Mijatović, Purtić, Lakićević, Stanković, Hajdin, Knežević, Kovačević, Romanić, Grgić /69.Jovanović/, Đorđević /87. Balaž/, Kahvić /69.Pavlov/.
Radnički Niš:Stevanović, Bakić, Vojnović, Jamkam, Fai, Luković /85.Stojanović/, Belaković, Petrović, Vukić, Mesarović /62. Ilić/, Cvetković /72.Čolović/.

Bodu u Pančevu se najviše raduju IMT-a i Javor koje sada imaju četiri, odnosno šest bodova više od Železničara koji je sa 28 bodova na pretposlednjoj poziciji veoma blizu ispadanja u niži rang.

(Meridiansport)

Dobrašinović: Optimista sam, imamo kvalitet da izborimo opstanak

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.