BRONZA ZA PANČEVCA NA PRVENSTVU SRBIJE

Atletičar Panonije Danijel Grujević je u svojoj starosnoj kategoriji M40 osvojio bronzano odličje, a u ukupnom plasmanu zauzeo je 20. mesto

16:26

29.04.2024

Podeli vest:

AK Panonija

U nedelju je održan 37. Beogradski maraton, a u okviru njega organizovano
je i Prvenstvo Srbije u maratonu.

Ovaj put na stazi se našlo preko 13.000 maratonaca iz celog sveta i ponovo se lepa slika Srbije pronela se svetom, a na našu radost Atletski klub „Panonija“ je imao
i svog predstavnika među maratoncima na Prvenstvu države.

Danijel Grujević je tako u okviru državnog prvenstva ostvario rezultat 3:48:30 kao član Atletskog Kluba „Panonija“ i u ukupnom plasmanu je zauzeo 20. mesto.
Važno je napomenuti da je u svojoj starosnoj kategoriji M40 Danijel osvojio bronzano odličje, a generalno 276. mesto od 1277 i u starosnoj kategoriji M40 31. mesto od 122 maratonca.

– To je maraton, knjiga može da se napiše za tih nekoliko sati, do 35km totalna harmonija u tempu, raspoloženju i fizikalijama a zatim 7400 metara pakla, 100 puta umro i oživeo, užasno tesko, ne poželeti nikome ali odustajanje nije bila opcija. Hvala svima na podršci i na energiji, rekao je Danijel Grujević je nakon trke.

Atletski klub „Panonija“ će po 5. put biti organizator trke kroz prirodu pod nazivom „Fox Trail“ na Devojačkom bunaru kada će biti organizovane trke na 5, 10,5 i 21km, kao i dečje trke od uzrasta predškolaca i svih osnovaca na trasama dugim 100 – 600m. Prijavee su i dalje u toku preko sajta Trka.rs i biće otvorene do 3. maja dok će i na dan trke na licu mesta prijave biti moguće od 9 sati. Za sve one koji nemaju prevoz „Pantransport“ je obezbedio besplatan prevoz sa perona 17 i 18 u 8.30 sati.

 

(Pančevac)

LAV OSVOJIO BRONZU: Odličan rezultat AK „Panonija“ na Prolećnom prvenstvu Beograda

PANONIJA BRILJIRALA NA PRVENSTVU SRBIJE Vladimir Mirkov osvojio juniorsko zlato i postavio novi lični rekord

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.