Brnabić: Izmene Zakona o biračkom spisku neozbiljne, donete zarad višeg cilja

09:59

11.05.2024

Podeli vest:

Printscreen/YT

BEOGRAD – Predsednica Skupštine Srbije Ana Brnabić rekla je danas da smatra da su izmene i dopune Zakona o jedinstvenom biračkom spisku izuzetno neodgovorne i neozbiljne, ali da su usvojene zbog višeg cilja – unutrašnje stabilnosti, dijaloga sa opozicijom, ali i da Srbija na dođe u situaciju da 3. juna nakon izbora opozicija ponovo traži alibi za svoj neuspeh.

Brnabić je na TV Prva komentarišući tvrdnje nekih opozicionih poslanika da je donošenjem ovog zakona vladajuća koalicija priznala da je bilo prekrajanja izborne volje na izborima 17. decembra dodala da to nije tačno i da je cilj potpuno suprotan.

Mi smo pokazali svima da nije ni bilo nikakve krađe. Ovo upravo pokazuje da mi nemamo šta da krijemo, da nije bilo bilo kakve krađe, da nije bilo bilo nikakvih fantomskih glasača“, rekla je Brnabić.

Brnabić je ocenila da će građani na izborima 2. juna prepoznati one stranke koje imaju plan program i koje su posvećene nacionalnim interesima i za njih glasati.

„Ja verujem da će građani 2. juna glasati za rezultate, za viziju, za plan i program, za posvećenost. I pre svega za posvećenost nacionalnim interesima i nacionalnim ciljevima. Mi u ovom trenutku imamo kampanju koja je malo vidljiva i koja je niskog intenziteta. Zbog različitih nacionalnih pitanja mi ne možemo dovoljno da se posvetimo ovoj kampanji, posebno predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić“, rekla je Brnabić.

(Pančevac)

HIP PETROHEMIJA Pojačan plamen na baklji zbog starta pogona u Etilenu BEZ UTICAJA NA OKOLINU

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.