ČETIRI PEHARA I BRONZA U GRČKOJ ZA PANONIJU

Atletičari Panonije zablistali na Vrbaškoj trci, a Milana Tirnanić došla do medalje u Kalitei

15:37

13.05.2024

Podeli vest:

AK Panonija

U nedelju je po četvrti put je održana Vrbaška trka na 5 i 10km. Atletski klub „Panonija“ je nastupio sa 6 takmičara a osvojena su i 4 pehara.

Celom događaju su prethodile dečje trke u tehničkoj organizaciji Atletskog kluba „Panonija“, a trčala su prvo deca sa poteškoćama u razvoju a potom osnovci od prvog do osmog razreda. Prvi se okitio zlatnom medaljom i peharom Lav Grujević koji je trčao u konkurenciji dečaka 2. razreda i tako potvrdio prošlogodišnju titulu šampiona dok je Sreten Ilić u trci 3. razeda zaueo osmo mesto.

Nakon toga je Anđela Stefanović takođe osvojila zlatnu medalju u trci devojčica 5. razreda, a Petar Sekulović je u trci dečaka 7. razreda osvojio bronzanu medalju i pehar.

Na kraju je Milica Jelić hrabro istrčala trku i u konkurenciji devojčica 8. razreda osvojila srebro. U trci rekreativaca na 5km Danijel Grujević je zauzeo 7. mesto a imajući u vidu da su samo dan ranije svi oni imali nastup i na Fox Trial trci na Devojačkom bunaru rezultati su sjajni, ističe trener Saša Stojilović.

Istog dana atletičarka „Panonije“ Milana Tirnanić je imala prvi nastup na otvorenom na 100m u grčkom gradu Kalihtea, gde je takođe osvojila bronzanu medalju u konkurenicji seniorki.

(Pančevac)

LAV OSVOJIO BRONZU: Odličan rezultat AK „Panonija“ na Prolećnom prvenstvu Beograda

PANONIJA BRILJIRALA NA PRVENSTVU SRBIJE Vladimir Mirkov osvojio juniorsko zlato i postavio novi lični rekord

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.