STIGAO U PARIZ Ko je Boris Bošnjaković, novi trener Đokovića?

21:00

26.05.2024

Podeli vest:

Printscreen/IN/BorisBosnjakovic

Najbolji teniser sveta Novak Đoković sledeće nedelje počinje takmičenje na Rolan Garosu, međutim, pre početka turnira, mediji su preneli vest da je doneo odluku o novom treneru.

Boris Bošnjaković bi trebalo da bude novi trener Novaka Đokovića u Parizu. Bošnjaković je dugogodišnji trener, a radio je i u Novakovoj akademiji za rad sa najtalentovanijim igračima.

Kako je preneo Kurir, on je doputovao u Pariz i priključiće se timu prvog reketa planete.

Boris Bošnjaković je svojevremeno bio profesionalni teniser, a najviši rang na ATP listi bio mu je 21. septembra 1998. godine, kada je bio na 740. poziciji. Takođe, bio je jedan od teniskih trenera u Teniskom centru Novak.

Upravo je Bošnaković često sarađivao sa Novakom. Tako, često je tokom priprema prvog tenisera sveta, sarađivao sa njim i pomagao mu da se što bolje pripremi.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Boris Bošnjaković (@boris_bosnjakovic_professional)

Ono što je zanimljivo, svojevremeno je Bošnjaković objavio ATP listu iz vremena kada je on bio teniser. Tada je on bio 740, a Rodžer Federer 876. teniser sveta, i to zato što je pao za 204. mesta te nedelje, jer je izgubio veliki broj bodova.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Boris Bošnjaković (@boris_bosnjakovic_professional)

Da podsetimo, očekuje se da se Bošnjaković priključi timu Novaka Đokovića tokom starta Rolan garosa.

Kada je o Novaku reč, on je posle jučerašnjeg treninga sa Hamadom Međedovićem, Novak je na teren broj četiri izašao upravom sa Hamadovim rivalom u prvom kolu takmičenja u Parizu, Flaviom Kaboliem.

Zanimljivo, sa Novakom nije bilo nikog od saradnika, već je srpski teniser sam došao kako bi se pripremio za početak turnira i duel prvog kola protiv Pjera-Ig Erbera iz Francuske.

WINE WEEKEND Majstorski miks muzike i kvaliteta za nepca

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.