POTVRĐENO Lepa Brena peva u Vršcu za Grožđebal 15. septembra

21:01

31.05.2024

Podeli vest:

Printscreen/YT

Lokalna samouprava u Vršcu dogovrila se sa jednom od najvećih zvezda na prostoru Balkana, Lepom Brenom, da nastupi u ovom južnobanatskom gradu sa Grožđebal, nezvanično saznaje portal eVršac. Lepa Brena pevaće 15. septembra na ovogodišnjim Danima berbe grožđa, poznatijim kao Grožđebal.

Grožđebal se održava svakog trećeg vikenda u septembru. Saznanje da će se Brenin koncert održati 15. septembra već usijava telefone. Očekuje se više od 10.000 posetilaca samo iz Rumunije i još toliko iz svih ostalih krajeva. Jer, Brenini koncertzi su spektakl,  fenomenalno iskustvo. Brena je megazvezda s toliko energije, emocija, snage… zna kako da opčini publiku i obožavatelje.

Brena je preko 40 godina na sceni. Iza sebe ima brojne uspehe, koncerte na punim stadionima, arene, filmove koji se s istim žarom emituju i gledaju i dan danas, najtiražnije albume, velike turneje.. i sve je to samo deo onog što čini karijeru legendardne Brene. Treba očekivati veliki spektakl u Vršcu, veliku i jedinstvenu scenografiju, koreografiju…

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Lepa Brena (@lepabrenaa)

Brena je preko 40 godina na sceni. Iza sebe ima brojne uspehe, koncerte na punim stadionima, arene, filmove koji se s istim žarom emituju i gledaju i dan danas, najtiražnije albume, velike turneje.. i sve je to samo deo onog što čini karijeru legendardne Brene.

Treba očekivati veliki spektakl u Vršcu, veliku i jedinstvenu scenografiju, koreografiju…ali i više desetina ljudi, koji će u Vršac pohrliti iz svih pravaca.

(Pančevac/EVršac)

Na licu mesta: Stevanović na Misi i Bavaništanskom putu

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.