OMOLJICA: Danas sastanak pa prvi trening fudbalera Mladosti

10:00

08.07.2024

Podeli vest:

FB/Petar Divic
FB/Petar Divic

Fudbaleri Mladosti iz Omoljice nisu uspeli u nedavno okončanoj Vojvođanskoj ligi Istok da stignu do osvajanja pozicije koja vodi u viši takmičarski rang, a san o plasmanu u Srpsku ligu Vojvodina, ostao je nedosanjan i nakon baraž dvomeča sa Hajdukom iz Divoša.

Sumirajući prethodnu takmičarsku godinu, strateg omoljičkog kluba, legendarni Petar Divić je nedavno za portal  Republika izjavio:

– Jednostavno nismo imali sreće. Žreb nam je za protivnika u baražu dodelio Hajduk iz Divoša, ubedljivo najskuplju i najkvalitetniju ekipu od svih koje smo mogli dobiti. Slobodno mogu reći da ekipa iz Divoša već sada poseduje kvalitet i za nastupe u Prvoj ligi Srbije. U odnosu na njih, mi smo zonaši. Mi imamo samo trojicu, četvoricu fudbalera koji bi mogli da igraju u srpskoligaškoj konkurenciji, dok rukovodstvo Hajduka ulaže mnogo novca, ali i rada i truda i sasvim su zasluženo tu gde jesu.

I pored svega navedenog, Petar Divić će i u narednoj sezoni sedeti na klupi ekipe Mladosti i pokušaće da kro novu sezonu u okviru Vojvođanske lige stigne do šampionske titule i istorijskog plasmana u vojvođansku grupu srpskoligaškog fudbala.

U tom cilju nekadašnji reprezentativac SR Jugoslavije je zakazao i prvu prozivku pred start letnjih priprema. Igrački kadar će se okupiti danas na omoljičkom stadionu  kada će nakon sastanka biti održan i prvi trening.

(Republika)

PRVENSTVO SRBIJE U KRALJEVU: Pančevka Ksenija Mrkela šampionka

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.