Čukarički – Crvena zvezda 1:4

Fudbaleri Crvene zvezde pobedili su večeras na gostujućem terenu u Pančevu Čukarički 4:1, u prvoj utakmici petog kola Super lige Srbije.

21:39

15.08.2024

Podeli vest:

printscreen/Arena

Fudbaleri Crvene zvezde pobedili su večeras na gostujućem terenu u Pančevu Čukarički 4:1, u prvoj utakmici petog kola Super lige Srbije.

TOK MEČA

Drugo poluvreme:

Dve izmene kod Zvezde i tri kod Čukaričkog na poluvremenu.

U početnih 15-ak minuta oslobodili su se Brđani pritiska crveno-belih. Melo je u 54. minutu skoro iz mrtvog ugla sa šest metara sa leve strane pokušao, nije pogodio mrežu.

Minut 67. doneo je dalekometni šut Sisoka i odbranu Zvezdinog golmana Ilića za korner Brđana.

Nepun minut kasnije Diopova boma prohujala je kraj stative.

A, onda i gol Brđana. Na dvadesetak metara u 69. minutu Melo se otresao Elšnika, ušao u kazneni, a onda između dvojice, trojice rivala šutirao sa 15 metara i pogodio malu mrežu – 1:2.

U 78. minutu slobodan udarac za Zvezdu, lopta je zakačila Sisoka i završila u mreži Brđana – 1:3.

Luka Ilić je u 89. minutu vukao loptu, kada je došao do ivice kaznenog opalio je po njoj i pogodio „malu mrežu“ – 1:4.

Prvo poluvreme:

Pokušaj asistencije Ivanića u sedmom minutu umalo je postao gol, lopta je liznula dalju stativu.

Dobra akcija Zvezde u 13. minutu po levoj strani, Seol je po zemlji ubacio loptu, prvo je u mat situaciji izblokiran Rodrigez, ubrzo i Hvang.

Ipak, ubrzo potom gol. Minut 15, sa desne strane centrira Rodrigez, na pet metara glavom Olajinka zahvata loptu i matira golmana Mirkovića – 0:1.

Dva minuta posle Olajinka gađa dijagonalom dalji ugao i pogađa sa 17 metara – 0:2.

Od 22. do 28. minuta tri žuta kartona za domaćina, jedan zgog prigovora, drugi zbog šutiranja lopte nakon prekida akcije i treći za oštar start. U međuvremenu pokušaj glavom Spajića posle kornera i šut Hvanga sa 18 metara koji je odbranio Mirković.

Tufegdžić je dobio loptu u prostor, ušao je u kazneni Zvezde, „izvozao“ kapitena rivala Spajića, a onda sa osam metara u mat poziciji šutirao pored gola naknadno se uhvativši za glavu.

 

Pančevo – Stadion: SC Mladost. Sudija: Jovan Šegrt. Žuti kartoni: Cvetković, Diop, Ivanović (Čukarički).  Strelci: 0:1 Piter Olajinka u 15, 0:2 Piter Olajinka u 17, 1:2 Vinisijus Melo u 69, 1:3 Sambu Sisoko (autogol) u 78, 1:4 Luka Ilić u 89. minutu.

ČUKARIČKI: Mirković, Diop, Jovanović, Stevanović, Rogan, Docić, Sisoko, Ivanović, Cionis, Tufegdžić, Cvetković. Trener: Goran Stanić.

CRVENA ZVEZDA: Ilić, Seol, Spajić, Điga, Mimović, Olajinka, Elšnik, Hvang, Rodrigez, Ivanić, Duarte. Trener: Vladan Milojević.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.