PORODICI IZ PANČEVA ZAPALIO SE AUTOMOBIL NA PUTU ZA GRČKU: Devojčici niški lekari spasli život, puštena na kućno lečenje

20:07

23.08.2024

Podeli vest:

RINA

Devojčica stara osam godina koja je zadobila teške telesne povrede 24. jula kod Predejana, kada se zapalio automobil kojim je sa porodicom pošla na more, otpuštena je iz UKC Niš na kućno lečenje, potvrđeno je Blicu u ovoj zdravstvenoj ustanovi.

Devojčica je u ovoj saobraćajnoj nesreći zadobila teške povrede trbuha, pa je najpre operisana u Leskovcu, posle čega je prebačena u UKC Niš na dalje lečenje.

– Pacijentkinja je nakon prijema hirurški zbrinuta. Jedno vreme je bila hospitalizovana i na dečijoj hirurgiji, a u stabilnom stanju je otpuštena je na kućno lečenje – rečeno je Blicu u UKC Niš.

Da podsetimo, četvoročlana porodica iz Pančeva krenula je automobilom na more u Grčku 24. jula. Otac devojčice D.A. (31), najverovatnije zbog umora, izgubio je kontrolu nad „foksvagen pasatom“ i udario u betonski zid, nakon čega se automobil zapalio.

Otac, majka i dvoje dece, ćerkica (8) i sin (6) uspeli su da izađu na vreme, jer je automobil totalno izgoreo, ali su sa povredama odmah transportovani u bolnicu u Leskovcu.

Svi su zadobili višestruke povrede, a devojčica je odmah po prijemu operisana i život joj je bio ugrožen.

 

RIZIKOVALA ŽIVOT DA BI POSTALA MAJKA Željka sa srcem na desnoj strani jedna je od pet žena na svetu koja je uspela da rodi dete i preživi

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.