BOD ZA OFK VRŠAC: Vrščani odigrali bez golova sa Voždovcem

21:23

28.10.2024

Podeli vest:

Foto: OFK Vršac

Fudbaleri OFK Vršca osvojili su važan bod na teškom gostovanju u Beogradu, u 13. kolu Prve lige Srbije, odigravši bez golova sa Voždovcem. Izabranici trenera Igora Savića napravili su dobru uvertiru za meč šesnaestine finala Kupa Srbije u kojem će u sredu na Gradskom stadionu dočekati superligaša TSC.

Tradicija nije izneverena. Vrščani su još jednom prižili dobru partiju na stadionu na krovu protiv favorizovanog Voždovca i napravili korak ka plasmanu u plej-of. Od početka meča domaći su imali inicijativu, stvorili nekoliko dobrih prilika, ali niko u redovima Voždovca nije bio dovoljno nadahnut da savlada na golu Vrščana odličnog Andrijanića.

Završnica utakmice bila je burna. Sudija Simić se razmahao kartonima, ali su mnogo gore prošli Vrščani. Vujić je zaradio drugi žuti, a Čejić crveni karton jer je sa klupe ušao u teren. Takođe, isključeni su trener Savić i njegov pomoćnik Stojanović zbog dva žuta kartona.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели OFKVRSAC (@ofkvrsac_official)


U narednom kolu OFK Vršac na Gradskom stadionu dočekuje Dubočicu, meč se igra u nedelju, 3. novembra sa početkom u 13 časova. Pre toga, Vrščani će u 1/16 finala Kupa Srbije dočekati TSC iz Bačke Topole. Utakmica se igra u sredu, 30. oktobra sa početkom u 13 časova.

VOŽDOVAC – OFK VRŠAC 0:0
Stadion FK Voždovac, gledalaca 200, sudija: Predrag Simić (Užice), žuti kartoni: Ouanda, Janković, Furtula (Voždovac), Glavinić, Vujić, B. Blagojević, Perović (OFK Vršac), crveni kartoni: Vujić (drugi žuti), Čejić (OFK Vršac).

VOŽDOVAC: Filipović, Belić (od 64. Milosavić), Braunović, Cvetojević, Janković, Kolarević, Nedović, Ouanda (od 74. Furtula), Petrović (od 74. Pobulić), Traore, Vuković.

OFK VRŠAC: Andrijanić, B. Blagojević, Diuf, Terzić, Perović, Lainović, Grek (od 57. Kiković), Vujić, Radosavljević (od 69. Ivić), Glavinić (od 69. Rikelme), Čejić (od 80. Cvetković).

(Pančevac/eVršac/Branislav Josimov)

ULAZ BESPLATAN U ČAST ČIKA DAČE: Voždovac u subotu dočekuje OFK Vršac!

VELIKA POBEDA: OFK Vršac – Sloven 1:0! Junak utakmice Senegalac Diuf

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.