DANI VAJFERTA: Besplatne vožnje katamaranom za vreme manifestacije

08:43

16.08.2024

Podeli vest:

Milan Šupica

Dani Vajferta ove godine biće održani 6, 7. i 8. septembra, a uz glavni program sve posetioce najveće gradske manifestacije očekuje i prateći program. Turistička organizacija grada Pančeva organizovaće promotivne vožnje katamaranom Panuka.

Pančevci i posetioci Pančeva raduju se najvećom manifestaciji u gradu, Danima Vajferta. Ove godine biće održani 6, 7. i 8. septembra na tradicionalnom mestu, u blizini Vajfertove pivare. Kao i svake godine Turistička organizacija grada Pančeva, organizator događaja najavljuje i bogat program koji će pratiti dešavanja na glavnoj bini. Među tim događajima je i besplatna vožnja katamaranom Panuka.

„ Katamaran će saobraćati tokom Dana Vajferta, a kako bi približili šta to njih očekuje na katamaranu moramo da se vratimo u period 1909. godine kada su ljudi iz pravca Zemuna i Beograda dolazili u našu najstariju Vajfertovu pivaru na pivo i perece. Mi hoćemo taj period da približimo našin građanima i turistima, jer po završetku vožnje moći će da obuđu Vajfertovu pivaru i poslože se pivom i perecama,” kaže Srđan Nikolić, direktor TO Pančevo.

Sve vožnje tokom oržavanja Dana Vajferta biće besplatne, najvaljuju iz Turističke organizacije Pančevo, uz obavezno rezervisanje mesta.

„Isključivo će biti promotivne vožnje, besplatne. Katamarn će prvo morati da se zakaže u Petra Bojovića broj 1 ili telefonskim putem, a kada se budu popunili termini mi ćemo zvanično zatvoriti prijave,” kaže Nikolić.

I ove godine na Danima Vajferta predstavilće svoje radove udruženja žena sa teritorije celog Južnog Banata. Organizatori najavljuju sjajne koncerte i predstavljanje kraft pivara. Pokrovitelj manifestacije je grad Pančevo.

(Pančevac/RTV Pančevo)

DANI VAJFERTA Ove godine najveća manifestacija u gradu biće organizovana u septembru

PANČEVO NA SAJMU TURIZMA Biće predstavljeni Dani Vajferta i nova manifestacija Pančevo vajn vikend

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.