KAKO JE JELENA PURKOVIĆ POBEDILA GOJAZNOST I DALJE SE BORI: Dobra mama je samo srećna mama!

10:22

21.03.2023

Podeli vest:

Printscreen/TV Nova
Krupanjka Jelena Purković bila je zvezda „Nedeljnog razgovora“ u restoranu „Bašta“ u Loznici, gde je govorila o svom iskustvu iz prve sezone rijalitija „Najveći gubitnik“ na TV Nova S. Osim činjenice da je osvojila drugo mesto, izgubivši na zdrav način – 30 kilograma, Jelena je fascinirala publiku svojom odvažnošću da krene stazom lične transformacije i, kako zna i ume, stisne srce i ostavi kod kuće – na dva i po meseca – supruga i troje dece.
Jeleni se oči napune suzama i sada kada se seti ulaska u rijaliti sa još 15 takmičara, kada joj se kroz glavu vrtelo samo jedno: „Šta ću ja ovde? Šta će deca bez mene?“ Onda je neko dobacio neku šalu, stvorio se timski duh i probudila želja da ovog puta, uz pomoć psihologa i profesionanih trenera, iskoristi vreme koje ima samo za sebe i pobedi gojaznost koja ju je pratila od malih nogu.
„Problem nas, majki, je taj što mislimo da deca ne mogu bez nas. A zapravo je dobra mama samo – srećna mama!“, kaže Jelena, koja je danas inspiracija mnogima. Njen otac, koji je glavni gurman u kući, skinuo je 12 kilograma, zet Jovica šest, dok je Jelena nastavila sa novim režimom ishrane i individualnim treninzima sa Krupanjcem Momom. Rijaliti smatra samo stepenikom u osvajanju nove slobode i čak će se takmičiti u maju na Tari u sportskoj disciplini „tribalion“.
(Pančevac/Facebook/Branislava Mićić)

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.