NAŠA ANKETA: Koliko često putujete i kako? Beograd najčešća destinacija Pančevaca! FOTO

10:47

12.04.2023

Podeli vest:

printscreen/youtube

Svakodnevne migracije između sela i grada sastavni su deo savremenog života. Mnogi Pančevci zbog posla, ali i drugih obaveza često putuju u Beograd, dok meštani okolnih sela dolaze do Pančeva ili takođe putuju do prestonice, kao i do drugih bližih ili udaljenijih gradova. Neke naše sugrađane pitali smo koliko često putuju i kako, a evo šta su nam rekli.

Vera Venjac, ekonomski tehničar:

– Putujem dva-tri puta nedeljno do Beograda gradskim prevozom. „Panvoz” mi ne odgovara, jer moram da plaćam prevoz do Margite, onda se to ne isplati. „Pantransport” bi mogao da uvede češće linije posle ponoći, do tri ujutru, a volela bih i kada bi postojale linije vozom do Novog Sada, jer bi saobraćaj bio rasterećen i bilo bi mnogo komotnije. Što se daljih putovanja tiče, dvaput godišnje idem na more u Grčku, najčešće autobusom.

Pančevac

Dragan Topić, penzioner:

– Ja sam penzioner, pa sad više ne putujem toliko često. Iz Banatskog Novog Sela sam, pa najčešće dolazim do Pančeva. Ponekad odem i do Beograda, i to kad treba da se ide kod lekara. Uglavnom putujem sopstvenim kolima.

Pančevac

Aleksandra Jerkov, trgovac:

– Moram priznati da retko putujem. Ponekad odem do Beograda i Vršca, i to svojim kolima. Pre sam išla do Vršca starim vozom i mogu sve najbolje da kažem, super je, stvarno. Ne volim da idem u Beograd, ne prija mi ta gužva i buka i nisam bila od prošle godine.

Pančevac

Vladimir Pisarić, IT tehničar:

– Ne putujem često, uglavnom jednom mesečno odem do Beograda ili dođem do Pančeva, evo kao sad, pošto sam iz Vršca. Idem standardnim vozom iz Vršca, kojim sam prezadovoljan. Čistoća, brzina, tačnost, cena, sve srazmerno pruzi, koja nije renovirana decenijama, ali dobro je da je uopšte imamo.

Pančevac

Ljiljana Zoranović, ekonomista:

– Uglavnom ne putujem, ako baš ne moram. Idem do Beograda ponekad, i to u poslednje vreme kod lekara, nažalost. Najčešće koristim gradski prevoz, uglavnom „Pantransport”. Rekli su mi prijatelji da je „Panvoz” odličan, ali ja još nisam išla „Panvozom”.

Pančevac

Dragan Mladenovski, magacioner:

– Ne bih mogao reći da putujem baš često. Odem ponekad do Vršca, i to uglavnom svojim kolima. Često putujem na more, u Grčku, nekad u Crnu Goru, kao i do obližnjih banja. Najkomotniji sam kad idem svojim automobilom, tada ne zavisim ni od koga i mogu da svratim još negde usput.

Pančevac

(Pančevac)

FUDBALSKI SAVEZ SRBIJE POTVRDIO: Pančevo dobija nov stadion!

PREDVASKRŠNjIM KONCERTIMA OBELEŽEN DVOSTRUKI JUBILEJ PSCPD-a U slavu tradicije i mladosti

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.