GRAD PANČEVO ODREŠIO KESU Volejbol u Starčevu u novom ruhu otvara vrata penzionerima i aktivistikinjama udruženja žena

10:50

12.05.2023

Podeli vest:

Starčevačke novine

Prostor koji je krajem devedesetih godina dat na korišćenje starčevačkim odbojkašima, a u kojima je kasnije radio kafe “Volejbol“, dugo je čekao na renovinaranje i ponovno otvaranje.

U međuvremenu, bilo je mnogo zainterosovanih koji su u tom prostoru želeli da započnu neki posao, ali, zato što se, praktično, radi o prostorijama Mesne zajednice, “Volejbol“ nije više mogao da se izda u zakup jer nije ni uknjižen kao poslovni prostor, pišu Starčevačke novine.

Mesna zajednica Starčevo duže vreme traži od Grada sredstva za rekonstrukciju i adaptaciju ovog prostora, a ova molba je konačno uslišena. Sadašnje rukovodstvo Grada Pančeva pozitivno je ocenilo ovu inicijativu pa su odobrena sredstva kojima bi se ovaj javni prostor priveo nameni – a to je da služi svim građanima Starčeva.

U narednih nekoliko nedelja sprovešće se neophodni radovi, a tokom maja ovaj prostor bi mogao da primi i prve korisnike, starčevačke penzionere i aktivistikinje lokalnog udruženja žena.

(Pančevac/Starčevačke novine)

ODRŽAN FORUM U STARČEVU Dva sata razgovora o bezbednosti u školi i lokalnoj zajednici

STARČEVO OSTALO BEZ VODE: Sanacija havarije u toku

STARČEVO KROZ VEKOVE: Od neolita, preko Banatske vojne granice do danas! Među najvažnijim artefaktima je neolitski pehar!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.