NOVE MEDALJE ZA ATLETSKI KLUB PANONIJA: Zlato za Vladimira Mirkova na Prvenstvu Srbije! FOTO

12:44

22.05.2023

Podeli vest:

Pančevac/AK Panonija

Atletski klub Panonija je ovog vikenda imao puno uspeha na Prvenstvu Srbije za starije pionire, „Spartakovom krosu“ kao i na Međuokružnom školskom takmičenju u Novom Sadu.

Na Prvenstvu Srbije Vladimir Mirkov je osvojio zlato, dok je njegova sestra Valentina bila četvrta ali sa novim ličnim rezultatom na 2000 metara koji sada iznosi 12:03,25.

Vladimir je potvrdio da je sa rezultatom 11:14,64 na 2000 m najbolji stariji pionir u državi u disciplini sportskog hodanja na stazi. Nina Štrkalj je u sprinterskoj trci na 300m u svojoj grupi sa ličnim rekordom od 46.24 bila prva a u ukupnom plasmanu sa 3 godine starijim rivalkama zauzela 17.mesto od 48 takmičarki.

Na „Spartakovom krosu“ u Opovu zlato je osvojila Tijana Manić koja je zablistala u trci i sve konkurentkinje ostavila daleko iza sebe. Srebro su osvojili Petar Sekulović i Lav Grujević dok je Olga Gošić zaradila bronzu.

Pančevac/AK Panonija

Na školskom takmičenju u Novom Sadu, Nina Štrkalj je imala peh sa startnim blokom pa je trku završila kao treća u grupi.

Ponosni smo na svu ovu decu koja se bave atletikom a podržavali smo i do sada svu decu iz našeg grada bez obzira u kom klubu trenirali a tako će i ostati. Verujemo da će Pančevo dobiti dugo očekivanu atletsku stazu kako bi ova deca imala uslove za trening i takmičenja a veliki broj mladih bi se sigurno pridružio mladim atletičarima našeg grada.

(Pančevac)

PANČEVAČKI MAKETARSKI KLUB POSTOJI VEĆ VIŠE OD 10 GODINA: Udruženje je nastalo sasvim slučajno, danas je u klubu i mnogo mladih! FOTO i VIDEO

PANČEVAČKE GIMNASTIČARKE USPEŠNE NA PRVENSTVU SRBIJE: Klub „Ruslana“ osvojila srebrnu medalju u vežbi sa čunjevima! FOTO

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.