PANČEVAC ALEKSA RAKONJAC ŠAMPION SRBIJE U STRELJAŠTVU Velimir Niniković uzeo bronzu na takmičenju u Novom Sadu!

09:11

21.06.2023

Podeli vest:

Sportski savez Beograda

Proteklog vikenda je u Novom Sadu održano Finale Kupa SS Srbije malokalibarskim sportskim oružjem po A programu , na kojem je nastupilo petoro takmičara Strelačke družine“Pančevo 1813“.

Aleksa Rakonjac je osvojio zlatnu medalju sa ličnim rekordom od 580 krugova u trostavu 3×20 metaka malokalibarskom sportskom puškom, u kategoriji juniora , a sa istim rezultatom je učestvovao u finalu seniora na šestoj poziciji, i osvojio šesto mesto.

Iva Rakonjac je osvojila sedmo mesto u kategoriji juniorki sa 565 krugova u trostavu 3x 20 metaka malokalibarskom sportskom puškom. Malokalibarskim pištoljem slobodnog izbora-PSI u kategoriji seniora je Velimir Ninković osvojio bronzanu medalju sa rezultatom od 506 krugova. Marko Ninković je četvrti sa 493, a sa 453 kruga je Stefan Kešišlan osmi senior, iako su sva trojica još juniori.

U trostavu kadeta vazdušnom puškom od 3×20 dijabola nastupili su u Smederevu Ana Negovanović sa 514 , i Ognjen Bunčić sa 550 krugova. Narednog vikenda osam takmičara Streljačke družine“Pančevo 1813“ će nastupiti na Prvenstvu Vojvodine u Novom Sadu.

 

(Pančevac)

JUNIORSKI SVETSKI KUP I KUP SRBIJE U STRELJAŠTVU: Bronza za Aleksu Rakonjca u ekipnom takmičenju! FOTO

DRUŽINA PANČEVO 1813 PROSLAVILA 210. ROĐENDAN: Torte i diplome za najmlađe članove ekipe! FOTO

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.