VOLI GRB SRBIJE, ALI NE PEVA HIMNU: Reprezentativac Erhan Mašović odćutao „Bože pravde“, a Japanac Kinoši pevao iz sveg glasa! Evo šta kažu navijači

14:26

21.06.2023

Podeli vest:

Printscreen/YT

Rođeni Novopazarac i član reprezentacije Srbije Erhan Mašović ponovo se našao na udaru javnosti je nije pevao himnu “Bože pravde”.

Stameniti stoper odigrao je svih 90 minuta u pobedi reprezentacije Srbije nad Jordanom od 3:2 u prijateljskom meču odigranom u Beču i bio je jedan od najbolje ocenjenih igrača u svom timu. Javnosti u Srbiji nije promaklo što Mašović ni ovoga puta, kao ni pre godinu dana pred utakmicu sa Slovenijom nije pevao himnu svoje zemlje.

“Zanimljivo je da i ovoga puta himnu nije pevao Erhan Mašović, dok je Japanac, Kacuhito Kinoši, oduševio srpske navače”, navode sa portala Srpski Insajder. Reč je o japanskom stručnjaku koji u reprezentaciji Srbije obnaša funkciju pomoćnog trenera Dragana Stojkovića Piksija, a koji redovno pjeva himnu “Bože pravde”.

U komentarima čitaoci nemaju razumevanja za ovu njegovu odluku da ne peva himnu države pod čijom zastavom igra.

“Više Japanac poštuje Srbiju, nego oni koji su u njoj rođeni, sramota”, “Ne znam zašto muslimani igraju za Srbiju ako je ne osećaju kao svoju zemlju, igrajte za Bosnu”, “Ne treba ga više ni zvati i problem rešen”, bili su samo neki od komentara.

Podsetimo, ovo nije prvi slučaj da jedan reprezentativac Srbije ne želi da peva himnu ove zemlje.

Mašovićev sugrađanin Adem Ljajić svojevremeno također nije želeo pevati “Bože pravde” zbog čega ga je pre desetak godina tadašnji selektor, a danas pokojni Siniša Mihajlović izbacio iz nacionalnog tima.

(Pančevac)

 

BEOGRAD ĆE BITI DOMAĆIN SVETSKE IZLOŽBE EKSPO 2027 Srpska prestonica pobedila gradove Španije, SAD, Argentine i Tajlanda! VIDEO

BRUTALNO HAPŠENJE SRBINA U GRAČANICI Kosovska policija ga tereti za navodne ratne zločine!

PANČEVAČKI ULTRAMARATONAC OSVOJIO TITULU U SLOVAČKOJ Mihal Šulja ubedljivo ispred konkurenata iz Češke i Slovačke!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.