SLUŽBA ZA ZAPOŠLJAVANJE U PANČEVU URUČILA 43 SERTIFIKATA: Polaznici obučeni za digitalni marketing i vođenje poslovnih knjiga, nakon obuke dobili po 20.000 dinara

15:24

22.06.2023

Podeli vest:

Pančevac
Nacionalna služba za zapošljavanje Pančlevo danas je uručila sertifikate polaznicima obuka za vođenje knjiga i obuka za digitalni marketing. Obuku je pohađalo 43 polaznika, a izvođači obuka su bili „Idego“ doo iz Beograda i Agencija „Sveti Sava“ iz Čačka. 

Obuka za vođenje poslovnih knjiga je počela krajem decembra i odvijala se u nekoliko etapa. U poslednje dve etape obuka je obuhvatila 38 polaznika, dok su 34 polaznika sa uspehom savladala program obuke.  Obuka za digitalni marketing je trajala četiri nedelje i obuhvatila je pet polaznika. Svi polaznici su nakon završetka obuke dobili i novčanu pomoć u iznosu do 20.000 dinara.

Sve obuke su realizovane preko portala online obuke Nacionalne službe za zapošljavanje na kojem je polaznicima bio dostupan i sav materijal za učenje, pomoć predavača preko četa, ali i forum koji je sadržao pitanja i odgovore drugih polaznika.

Ciljna grupa za ovu obuku su bila nezaposlena lica na evidenciji Nacionalne službe za zapošljavanje kojima je predviđena mera obuka za tržište rada za konkretnu obuku. Lica su morala da imaju najmanje treći, odnosno četvrti nivo obrazovanja i tehničku opremljenost kako bi pratili obuku na računaru. Prioritet su imala lica sa motivacijom da, nakon završetka obuke, stečene kompetencije primenjuju u cilju svog zaposlenja, istaknuto je u saopštenju NSZ.

(Pančevac)

PREDSEDNIK JP SRBIJAGAS Bajatović: Neće biti drastičnog poskupljenja gasa, a ako ga i bude, ono neće biti EPOHALNO

RASPISANA POTRAGA ZA BIVŠIM SUPRUGOM SLAVICE ĆUKTERAŠ Izrečene mu hitne mere zabrane prilaska i komunikacije na 48 sati!

STOP KRIMINALIZACIJI SRBA Protest u Gračanici zbog jučerašnjeg hapšenja Dragiše Milenkovića! VIDEO

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.