GRAD PANČEVO RASPISAO KONKURS U OBLASTI PRUŽANJA PODRŠKE I OSNAŽIVANJA UDRUŽENJA GRAĐANA: Rok za konkurisanje do 13. jula

21:09

22.06.2023

Podeli vest:

Grad Pančevo

Grad Pančevo raspisao je Konkurs za su/finansiranje programa i projekata od javnog interesa u oblasti pružanja podrške i osnaživanja udruženja građana Grada Pančeva u 2023. godini. Konkurs je otvoren do 13. jula.

Cilj konkursa je osnaživanje i razvoj civilnog društva grada Pančeva – unapređenje uslova za obavljanje delatnosti udruženja građana grada Pančeva i pružanje podrške njihovim programima i projektima od javnog interesa, u oblastima zdravstva i socijalne politike, kulture, informisanja, brige o deci i mladima, obrazovanja, ekologije, turizma, vera i drugim oblastima, u skladu sa usvojenim razvojnim dokumentima grada Pančeva.

Pravo učešća na konkursu imaju registrovana udruženja građana čiji se statutarni ciljevi i delatnost ostvaruju u oblasti u kojoj se projekat realizuje, sa sedištem na teritoriji grada Pančeva, kao i crkve i verske zajednice koje svoju delatnost obavljaju na teritoriji grada Pančeva.

Sredstva za su/finansiranje programa, projekata po osnovu ovog Konkursa obezbeđena su u budžetu grada Pančeva za 2023. godinu.

Nosioci programa/projekata koji su dobili sredstva po osnovu nekog od drugih Konkursa koji je raspisao grad Pančevo u 2023. godini, neće imati mogućnost da dobiju sredstvaza isti predlogprograma/projekta putem ovog Konkursa.

Rok za konkurisanje je 20 dana od dana objavljivanja Konkursa, odnosno do 13.07.2023. godine.

Aktivnosti na projektu koje Grad bude su/finansirao u okviru ovog Konkursa moraju biti realizovane do 31. decembra2023. godine, a završni narativni i finansijski izveštaj predaje se do 31. januara 2024. godine.

Više o konkursu pročitajte ovde.

(Pančevac)

NA TANJIRE AMERIKANACA STIŽE MESO IZ LABORATORIJE: Dve kompanije dobile dozvolu da prodaju KLONIRANO meso restoranima

SAMOUKI SLIKAR IZ PANČEVA U 40 ODABRANIH IZ CELE SRBIJE: Publika kupuje savremenu umetnost, možda ću i živeti od svojih slika!

SVE JE SPREMNO ZA VELIKI DOGAĐAJ: Večeras otvaranje Međunarodnog film festivala u Ravnom Selu

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.