ODRŽANA DRUGA PANČEVAČKA REGATA: Oko 200 učesnika plovilo Tamišem FOTO i VIDEO

14:19

24.06.2023

Podeli vest:

Pančevac

Druga Pančevačka regata za rekreativne kajake i indijanske kanue održana je danas  na tamiškom keju. Ove godine učestvovalo je oko 120 čamaca, a plovilo se uzvodno do Železničkog mosta.

Pančevac

– Prvi put sam na Pančevačkoj regati, a u Sportskom klubu „Sportiko“ par godina. Čula sam da je prošle godine bilo odlično i verujem da će biti tako i ove. Ekipa je sjajna, svi su raspoloženi, kaže za Pančevac Jovana Vuković.

Pančevac

– Slučajno sam čuo na radiju da se organizuje Pančevačka regata. Doveo sam sina kako bi i on video ovako nešto. Smatram da je veoma značajno da se manifestacije ovog tipa organizuju, rekao je Damjan Mijatović iz Zrenjanina.

Pančevac

– Počela sam da se bavim veslanjem pre dve sezone, nakon operacije karcinoma dojke. Određeni pokreti prilikom veslanja pomažu ženama da aktiviraju ruku, kako se višak tečnosti ne bi zadržavao, objasila je učesnica Pančevačke regate, Jelena Janković.

Pančevac

Organizator manifestacije je Sportski klub „Sportiko“ uz podršku Sportskog saveza Pančevo, grada Pančeva i Turističke organizacije Pančevo.

– Iako je pala kiša, atmosfera je bila fenomenlna. Bilo je oko 200 učesnika, došli su iz Smedereva, Zrenjanina, Vršca, Kovina, Beograda, a najviše je bilo Pančevaca. Nadamo se da će, uz podršku grada Pančeva, ovo postati najveća regionalna manifestacija – kaže za Pančevac mr Ivan Milivojećvić, predsednik Sportskog kluba „Sportiko“.

PančevacPančevačka regata je prošle godine prvi put organizovana povodom 20 godina postojanja Sportskog kluba „Sportiko“.

Podsetimo, od prošle godine realizje se projekat „Leto na Tamišu“. Svi zainteresovani se mogu prijaviti na broj telefona 0642268375, a treninzi se održavaju utorkom i četvrtkom u 17 sati i nedeljom u 9 sati.

(Pančevac)

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.