NEZVANIČNO Miroslav Tanjga NOVI POTPREDSEDNIK FK Vojvodina

11:55

27.06.2023

Podeli vest:

Printscreen/YT

Predsednik Fudbalskog kluba Vojvodina Dragoljub Zbiljić za sutra (sreda), u 10 časova, zakazao je sednicu Upravnog odbora crveno-belih. Između ostalih, na dnevnom redu naći će se tačka u okviru koje će se razgovarati o predstojećoj rekonstrukciji stadiona „Karađorđe”, zatim o prodaji pojedinih igrača, ali i dovođenju novajlija.

Kako saznajemo, obavljene su konsultacije na relaciji Grad Novi Sad i njegov gradonačelnik Milan Đurić – klub, na temu početka radova na stadionu. Juče je to urađeno i sa predsednikom i potpredsednikom FSS-a, tako da će na UO biti doneta konačna odluka o tome kada će radovi da počnu. Uz to, definisaće se i to da li će Vojvodina kvalifikacije za Ligu konferencije da počne na svom stadionu, ili na TSC areni u Bačkoj Topoli.

Očekuje se da za novog potpredsednika novosadskog superligaša bude promovisan član druge šampionske generacije „stare dame”, potom i fudbaler Crvene zvezde s kojom je osvojio klupsko prvenstvo sveta, Miroslav Tanjga. U Srpskoj Atini, dakle, osim redova ekipe, žele da maksimalno pojačaju i rukovodeće strukture, a Tanjgino znanje, poznanstva u svetu fudbala i iskustvo, sigurno će nemerljivo doprineti tome da se sam klub organizaciono podigne za stepenik više.

Može da se nasluti da su ljudi iz sportskog sektora, uz pomoć predsednika Zbiljića, na putu da završe inostrani transfer jednog sadašnjeg prvotimca Vojvodine. Na taj način, kako se očekuje, stvorili bi se preduslovi i finansijska osnova za dovođenje interesantnih igrača, s kojima su razgovori pred završetkom i koji će, bude li sve onako kako u Novom Sadu priželjkuju, uskoro da zaduže crveno-beli dres s plavom zvezdom na rukavu.

Pored sednice Upravnog odbora, biće sutra još dešavanja u Fudbalskom centru „Vujadin Boškov”. Posle provere koju su odigrali sa Voždovcem, učenici trenera Radoslava Bataka ugostiće i tim IMT-a, ali će i ta utakmica biti zatvorenog tipa, odnosno igraće se bez prisustva gledalaca i predstavnika medija.

(Pančevac/Dnevnik/A. Predojević)

 

DO SLEDEĆEG LETA, SPORTSKI POZDRAV Sve pohvale za turnir u malom fudbalu PANČEVO 2023

VESLAČKI KLUB TAMIŠ NA PALIĆKOM JEZERU: U toku izborna regata za Svetsko prvenstvo u Parizu i Plovdivu, tri predstavnika iz Pančeva

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.