SVEČLJA OPET MASNO LAŽE Petković objavio dokaze da je kosovska policija TRI PUTA zaustavljala Danila Vučića! VIDEO

16:58

29.06.2023

Podeli vest:

printscreen/tw

Petar Petković, direktor Kancelarije za KiM, oglasio se povodom izjave Kurtijevog ministra Dželjalja Svečlje da je Danilo Vučić juče bio zaustavljen samo jednom i to na izlasku iz Prištine i da je od njega traženo da skine majicu „Predaja nije opcija“.

Petković je na svom zvaničnom Tviter nalogu objavio tri snimka na kojima se jasno vidi da je Danilo zaustavljen tri puta.

– Svečlja opet masno laže! KP je prvo Danila zaustavila u 8.45 kod mesta Ajvalija, na putu PR-GR. Drugi put je sin predsednika Vučića zaustavljen u 12.45 u mestu Trude kod Podujeva gde su ga specijalci uz uperene puške pitali za oca i terali da skine majicu „Predaja nije opcija“. Treći put je Kosovska policija držala Danila na prelazu Merdare! Dokazi, Svečlja, pokazuju koliki ste patološki lažovi ti i tvoj gazda Kurti! – napisao je Petković na svom zvaničnom Tviter nalogu.

 

(Pančevac/Novosti)

DANILO OČI U OČI S KOSOVSKIM POLICAJCIMA SA UPERENIM PUŠKAMA Aleksandar je moj tata i vaš predsednik! PREDAJA NIJE OPCIJA

POGLEDAJTE SNIMAK KAKO JE KOSOVSKA POLICIJA NA VIDOVDAN PRETRESLA DANILA VUČIĆA ZBOG MAJICE VUČIĆ: Danilo je hrabriji od Kurtija! VIDEO

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.