REGATA VOJVODINE SJAJNO DOČEKANA U SRBOBRANU Uprkos pro­ble­mima sa za­ga­đe­njem vo­de u ka­na­lu dostojanstveno dočekani!

18:04

29.06.2023

Podeli vest:

vodevojvodine.com

SR­BO­BRAN – Re­ga­ta „Vo­de Voj­vo­di­ne” je to­kom sed­mog da­na plo­vid­be, u uto­rak sti­gla i do oba­le Ve­li­kog bač­kog ka­na­la u Sr­bo­bra­nu. Iako je pro­šle sed­mi­ce bi­lo do­sta pro­ble­ma sa za­ga­đe­njem vo­de u ka­na­lu, Sr­bo­bran je na do­sto­jan na­čin do­če­kao re­ga­ta­še.

Lo­kal­na sa­mo­u­pra­va se po­bri­nu­la da oba­la bu­de ure­đe­na, da uče­sni­ci re­ga­te bu­du adekvatno do­če­ka­ni i da im bo­ra­vak u Sr­bo­bra­nu bu­de ugo­dan na sva­ki na­čin. Dom kul­tu­re je pri­pre­mio i od­go­va­ra­ju­ći pro­gram za ve­čer­nje sa­te, pr­vo su de­ca uži­va­la uz ani­ma­to­re, mu­zi­ku i igru, a za­tim je na bi­nu iza­šao bend „Ban­da Dr­ve­na”, či­ji je kon­cert pre­ki­nu­la ki­ša. To ni­je iz­ne­na­di­lo uče­sni­ke re­ga­te, jer su se već na­vi­kli na pro­men­lji­ve me­teo uslo­ve ove go­di­ne.

– Na­ma je u Sr­bo­bra­nu uvek dra­go kad ima no­vih de­ša­va­nja, uvek smo ra­di da iza­đe­mo u su­sret ide­ja­ma ko­je su pro­gram­ski dru­ga­či­je i iz­la­ze iz uobi­ča­je­nih to­ko­va. Re­ga­ta „Vo­de Voj­vo­di­ne” je uplo­vi­la kod nas i to je jed­na iz­u­zet­na pri­li­ka, za na­še lju­de je za­nimlji­vo da na ka­na­lu vi­de to­li­ki broj ča­ma­ca i bro­do­va. Ta­ko­đe, uvek je le­po iza­ći na vo­du, po­go­to­vo sa de­com, a po­seb­no što je na­ša oba­la pri­stu­pač­na i le­po ure­đe­na. Ve­li­ko nam je za­do­volj­stvo što je re­ga­ta po­no­vo u Sr­bo­bra­nu i što ima­mo pri­li­ku da te lju­de ugo­sti­mo sa pri­klad­nim za­bav­nim pro­gra­mom – re­kao je za por­tal „Sr­bo­bran­da­nas” di­rek­tor Do­ma kul­tu­re De­jan Kor­ce­ba.

Pred po­če­tak ve­čer­njeg kon­cer­ta, on se obra­tio po­seb­no uče­sni­ci­ma re­ga­te, po­že­lev­ši im pri­ja­tan bo­ra­vak dok su u Sr­bo­bra­nu, ali i mir­nu vo­du kad iz nje­ga po­đu. Mir­ja­na Živ­ko­vić iz JVP „Vo­de Voj­vo­di­ne”, uru­či­la je di­rek­to­ru Kor­ce­bi po­klon, uz ko­ji je, na sim­bo­li­čan na­čin, i on po­stao uče­snik re­ga­te.

 

(Pančevac/Dnevnik.rs)

POČELO IZVLAČENJE FRISTAJLERA IZ SAVE! Splav potonuo za doček Nove godine, mehanizacija konačno na terenu (FOTO)

DVE ZAOVE POMOGLE JOJ DA SE PORODI U VOZILU, STIGAO MALENI TADIJA: Neverovatan porođaj u okolini Kragujevca mama Ana nikad neće zaboraviti (FOTO)

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.