MESEČNI HOROSKOP ZA JUL: Lav, Blizanac i Strelac miljenici zvezda ovog meseca

18:11

02.07.2023

Podeli vest:

pexels/damir

Tokom meseca jula biće mnogo zanimljivih dešavanja jer će se na nebu desiti mnogo planetarnih tranzita. Kako će sve te promene uticati na znakove Zodijaka saznajte u velikom horoskopu za jul.

OVAN

Ovnove na poslu očekuje sasvim prosečan mesec. Od pomoći im može biti Mars u petoj kući, koji nosi uspeh. Neki će dobiti priliku da odu i u inostranstvo. Nešto bolje izglede za uspehom imaće studenti i učenici. Ispitni rokovi i prijemni ispiti mogu biti vrlo uspešni za Ovnove. U porodici može doći do pokretanja imovinskih pitanja. Ljubavni odnosi će biti harmonični. Očekujte pozitivne promene i međusobno razumevanje. Sa finansijske perspektive, ovaj mesec će biti umeren. I dobici i rashodi biće tu pošto će Venera biti u petoj kući. Manji problemi poput alergija, prehlade i glavobolje.

BIK

Saturn smešten u desetoj, a Merkur u prvoj kući nagoveštava izvrsne poslovne rezultate u julu. To znači da vas očekuje naporan period, ali sav trud će se isplatiti. Veće izazove očekujte u drugoj polovini jula i budite spremni da radite malo višejer će se isplatiti. Učenici i studenti Bikovi imaće sreće, naročito oni pred kojima su odlučujući testovi ili ispiti za međunarodne škole i sertifikate. U porodici su moguće svađe, pa budite pažljivi u odnosima sa članovima familije. Situacija će se smiriti tek krajem meseca, kada Merkur ulazi u drugu kuću.U braku i ljubavi su mogući nesporazumi i nerazumevanja. Troškovi bi mogli porasti, ali uz povoljan položaj Venere i Merkura, raste i zarada. Moguća je prehlada i problemi sa nervozom.

BLIZANAC

Pred Blizancima su dobri rezultati, ali će morati da se trude i ulože više energije i vremena u posao. Ako ste preduzetnik ili na visokom polažaju u privatnom biznisu, očekuje vas profit. Prihvatiti ponudu za novu saradnju, biće uspešna. Oni koji se bave akademskim radom će takođe imati plodonosan period, a i situacija u porodici će biti prosperitetna. Tranziti planeta ovog meseca pogoduju Blizancima, donoseći im mir i harmoniju u ljubavni, porodični i bračni život. U finansijskom smislu, takođe dobra situacija. Postoje dobri izgledi za povišicama, većom zaradom, a bićete u prilici i da uštedite. Mogući su i neočekivani novčani dobici. Zdravlje dobro.

RAK

Jul donosi napetost u poslu. Očekuju vas pritisci i prepreke, jer Jupiter zauzima deseto polje od Mesečevog znaka, Saturn će biti u osmom, a Mars u drugom polju. Nepovoljan aspekt će najviše doći do izražaja kroz konkurenciju i kolege koji vas doživljavaju kao pretnju njihovom napretku. Očekujte zvrčke. Tokom narednih 30 dana nemojte ulaziti u nove projekte, saradnje, a dobro razmislite pre nego što prihvatite odgovornost za novi zadatak. Porodični život vrlo sličan poslovnom. Potrebno vam je razumevanje i tolerancija kada je porodica u pitanju. Odnos sa partnerom će biti na čekanju. Takođe, pripazite koliko trošite jer je finansijska situacija prilično nepovoljna. Što se tiče zdravlja, moguće su zubobolje i glavobolje.

LAV

Lavovi mogu da se opuste, jer će ovo biti pozitivan period u poslu za njih. Moguća su unapređenja i povišice, ali ne očekujte to baš tako glatko. Biće nekoliko izazova, na koje vi svakako možete da odgovorite. Iako su moguće manje trzavice u porodici, očekuje vas generalno harmoničan period. Posebnu sreću imaće oni koji su u braku ili su u potrazi za partnerom. Finansijski stojite stabilno, odnosno na pozitivnoj nuli. Ne očekuju vas ni naročiti gubici, niti dobici. Zdravlje Lavova je dobrom tokom jula.

DEVICA

Tokom jula prosečna situacija na poslu. Biće manjih izazova, ali planete su vam naklonjene i problematične situacije će biti završavane u vašu korist. Ipak, nemojte ulaziti u nove projekte, niti sklapati nove saradnje. Izgledi za takvim uspehom su ovog meseca slabi. Držite se svoje rutine i biće sve ok. U porodici može biti napeto, očekujte nesporazume i svađe. Nepovoljan mesec za ljubav. Što se tiče novca, pazite koliko trošite jer aspekti ukazuju na veće troškove i iznenadne novčane gubitke. Zdravlje će biti bolje ukoliko budete istrajni u treningu i pravilnoj ishrani. Očekujte manje glavobolje, probleme sa varenjem, a moguća je i iritacija očiju.

VAGA

Vage mogu naići na kašnjenja i nezadovoljstvo u poslu. Međutim, sa povoljnim položajem Jupitera, Venere i Merkura dobiće dobre prilike. Bilo bi dobro da razmislite o novim saradnjama, pa čak i o novom poslu, jer su dobri izgledi za uspeh kada su poslovne promene u pitanju. Učenike i studente prati sreća ovog meseca. U porodici i ljubavi će biti varijacija. Smenjivaće se dani sreće i nezadovoljstva. Morate poraditi na svojoj toleranciji. Sa finansijske tačke gledišta, fluktuacije će biti prisutne, jer će Mars biti u jedanaestom polju. Ipak, uz malo veće napore i trud, postoji mogućnost za većim novčanim prilivom. Budite vredni i fokusirani. Promenljivo zdravlje. Mogući su problemi sa probavom i nervoza.

ŠKORPIJA

Škorpije u julu očekuju različiti rezultati u poslu, jer će Saturn biti smešten u četvrtom polju, a Jupiter u šestom. Neki pripadnici ovog zbnaka mogu čak i promeniti posao. Učenici Škorpije bi trebalo da povedu računa o koncentraciji na važnim testovima. Zbog položaja Saturna i Jupitera, mogući su problemi u porodičnom životu. Možda postoje i porodični troškovi. Ipak, do kraja meseca će se situacija na porodičnom i ljubavnom planu stabilizovati i očekuje vas radost. Bićete ispunjeni i srećni. Očekujte veće troškove ovog meseca. Što se tiče zdravlja, biće bolje, ali mogu postojati manji problemi sa glavoboljama, lošim varenjem ili nedostatkom sna.

STRELAC

Strelce tokom jula očekuje poslovni uspeh. Julski horoskop pokazuje da će biti novih prilika za uspehom i promena koje su pozitivne po vas. Jupiter vam donosi i veću zaradu. Novi poslovni poduhvati će takođe biti profitabilni. U drugoj polovini jula, učenici i studenti će se iznenaditi dobrim rezultatima. Atmosfera mira i harmonije biće prisutna u porodici. Među članovima će biti prisutni povoljni trenuci, jedinstvo i mir. Venera i Jupiter su odlično postavljeni za vas, pa nailazi povoljan period za ljubav. Strelac od svih zodijačkih znakova ima najveće šanse da tokom jula ostvari profit. Novčana situacija će biti uistinu dobra. I zdravlje će ovog meseca biti dobro.

JARAC

Jul ne donosi nikakve velike promene na poslu. To su verovatno loše vesti za vas, jer vi u poslu uvek zahtevate još… Novca, pohvala, rezultata. Nažalost, situacija je “samo” stabilna. Učenici i studenti neka budu spremni na ometanja I pad koncetracije. Biće potrebno da ulože dodatni trud kako bi ostali fokusirani. Porodični život će proći turbulenciju. Problemi u ljubavi, moguće su česte svađe. Pokušajte da smirite temperament, da ne reagujete burno i na prvu loptu, i da shvatite značenje reči “empatija”. Na finansijskom planu saldo je nula. Biće i dobitaka i gubitaka. Zdravlje vam je generalno dobro. Može doći do manjih infekcija, ali ništa ozbiljno.

VODOLIJA

Vodolijama jul donosi ne baš povoljnu situaciju na poslovnom planu. Očekuje vas mnogo napornog posla i vrlo malo priznanja za vaš trud. Budite strpljivi. Učenici i studenti imaju krizu i nisu koncentrisani. U porodičnim i ljubavnim odnosima morate pokazati malo više fleksibilnosti i tolerancije, jer će se stvari teško pomeriti s mrtve tačke. Nije baš povoljan period za ljubav, ali ni za vaš novčanik. Biće troškova, pa budite jako pažljivi kada planirate troškove ili investicije. Pokušajte da pronađete drugu strategiju u raspodeli novca. Glavobolja, stres, hipertenzija i bolovi u leđima mogu mučiti Vodolije tokom jula. Razmislite o tehnikama opuštanja, poput joge ili meditacije.

RIBE

Julski horoskop predviđa turbulentan poslovni period za Ribe. Biće i profita, i gubitaka. U porodičnom život će faliti harmonije i sreće jer planete nisu povoljno postavljene. Ljubav i bračni životi nailaze na probleme jer će Venera biti u sedmoj kući. Međusobno prilagođavanje i podrška biće od koristi u partnerskom odnosu. Finansijski, čini se da će troškovi ipak biti veći od zarade. Treba izbegavati nova ulaganja ili kupovinu nekretnine tokom ovog meseca. Što se tiče zdravlja, Ribe će ovog meseca osećati napetost, stres, probavne smetnje i bolove u nogama i zglobovima. Uravnotežena ishrana može pomoći.

 

(Pančevac/astrosage.com)

 

 

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.