ŽELJINA ŠKOLA FUDBALA Andrejić: Veliki broj dece pojavio se na prozivci! Počeli sa radom pioniri, kadeti i omladinci!

14:12

10.07.2023

Podeli vest:

Facebook/FK Železničar

Veliki broj pančevačkih dečaka zainteresovan da fudbal uči baš u superligaškom klubu Fudbalski klub Železničar postao je prava mašinerija.

Prvotimci na Zlatiboru bruse formu za start prvenstvene trke sa najboljim srpskim klubovima, počela je sa radom i Škola fudbala Železničara, a od danas su na okupu i sve mlađe selekcije pančevačkog kluba. Sa radom su počeli i pioniri, kadeti i omladinci.

„Osećamo ogromno zadovoljtsvo već prvog radnog dana. Veliki broj dece se pojavio na prozivci, a u narednim danima očekujemo da nam se priključi još nekoliko igrača, prevashodno u omladinskom timu. U odnosu na prethodne priprime, sada je situacija mnogo bolja, a posebno se radujemo činjenici da se baš mnogo dečaka odlučilo da trenira u Želji, što je nama samo potvrda da smo na pravom putu. Obzirom na veliki broj nove dece klubu i trenerski kadar je pojačan sa nekoliko mladih, kvalitetnih i ambicioznih trenera, a sve u cilju da se deci posveti potrebna pažnja na treningu. Kao i uvek, sve tri naše selekcije će kontrolne utakmice igrati sa najboljim ekipama iz glavnog grada, kako bismo imali što realniju sliku našeg kvaliteta. Rivali će nam biti Čukrički, IMT, Teleoptik, Lokomotiva, Ole i drugi – rekao je koordinator rada mlađih kategorija Marko Andrejić.

(Pančevac/FK Železničar)

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.