GRADONAČELNIK STEVANOVIĆ: Grad Pančevo ima punu podršku predsednika Srbije i Vlade Srbije

08:37

11.07.2023

Podeli vest:

Printscren/TV Pančevo

Gradonačelnik Pančeva Aleksandar Stevanović istakao je da je  na 28. Sednica skupštine grada Pančeva da se Pančevo prijavilo na nekoliko konkursa koje su raspisivali resorna ministarstva i Autonomna pokarajina Vojvodina i dobio  punu podršku predsednika Republike Srbije Aleksandra Vučića i Vlade Srbije.

„Radi se o oko 217 miliona dinara podrške viših nivoa vlasti za investicije kao što su
rekonstrukcija ulica Mihajla Obrenovića i Dimitrija Tucovića i izgradnja fekalne kanalizacije na Karauli, koje su već u toku, ” naveo je , između ostalog, Stevanović.

Kao odgovorna lokalna samouprava gad Pančevo već nekoliko godina u nazad rekonstruiše ulice koje su bile u lošem stanju, čime pančevci dobijaju najbolje saobraćajnice. A osluškujući potrebe svojih sugrađana gradonačelnik ističe da će posebna pažnja biti posvećena merama za veću bezbednost u saobraćaju

Inače , odbornici su razmatrali 33. tačake dnevnog reda, a prva tačka je bilo predlog drugog rebalansa budžeta grada Pančeva za 2023 godinu.

.Osim ovih tačaka usvojene su i mere unapređenja poslovanja za uređenje i održavanje sportskih terena i objekata Mladost, kao i predlog plana kvaliteta vazduha za period od 2022 – 2027 godine.

(Pančevac/TV Pančevo)

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.