JEDAN JE NOLE, SRAM TE BILO! Albanska pevačica razljutila Srbe! Ugledala Novaka na bilbordu, pa uradila nešto što svi komentarišu! VIDEO

13:41

15.07.2023

Podeli vest:

printscreen/tt

Albanska pevačica Rita Ora trenuno boravi u Engleskoj i dok je šetala ulicama jednog grada zastala je ispred digitalnog bilborda, sa željom da snimi promotivni video za novi spot.

Reklame su se smenjivale, i dok je čekala da se pojavi njen lik odjednom je u prvi plan izbila reklama najboljeg tenisera ikada, Novaka Đokovića, što je iznerviralo pomenutu pevačicu.

Rita je nezadovoljno odmahnula rukom, i kasnije taj video objavila na društvene mreže, a ispod snimka naređali su se negativni komentari.

@ritaora When you’re waiting for your billboard in Leicester Square ???????? Thanks @Spotify ♬ Waiting for You – Rita Ora

Jasno je kao dan da je pevačiva ovim odvratnim gestom razbesnela Srbe, a mnogi navijači su ispod snimka ostavili komentare sledećeg tipa: „Novak je najbolji ikada, to svi znaju“, „Jedan je Nole“, „Sram te bilo“.

Podsetimo, Novak Đoković sutra protiv Karlosa Alkaraza igra finale Vimbldona i tako će imati priliku da dođe do 24. Gren slem titule.

(Pančevac/Kurir)

ĐOKOVIĆ JAČI OD SUDIJSKE KRAĐE I ITALIJANA: Neverovatna igra Srbina za istorijsko finale Vimbldona

IGRATE LI VI DANAS? OČIGLEDNO DA NE Novak u vozilu vikao na mikrofon! Vozač ostao u šoku! VIDEO

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.