VOZILO SPLJOŠTENO KAO KONZERVA Superćelijska oluja u Pančevu smoždila automobil na parkingu u Mučeničkoj ulici! FOTO

14:38

20.07.2023

Podeli vest:

Milan Šupica

Superćelijska oluja koja je sinoć protutnjala preko Srbije, ostavila je iza sebe horor i nerealne scene širom zemlje. Pokaztelj jačine oluje se može videti i u Pančevu, gde je stablo palo na automobil na parkingu u Mučeničkoj ulici i potpuno ga uništilo.

Fotografije i video snimci nastale po gradovima i naseljima u Srbiji preplavile su društvene mreže, a čini se da je najdramatičniji pir superćelijske oluje bilo u Vojvodini.

Milan Šupica

Koliko je bila velika snaga superćelijske oluje najbolje svedoče fotogafije istrgnutih velikih stabala koja su padala kao da su otkinute grančice, a ne drveće prečnika većeg od da dva metra i visine od preko dvadeset metara.

Milan Šupica

Najbolji primer toga je baš iz našeg grada, gde je drvo palo duž čitavog automobila na parkingu, ostavljajući vozilo spljošteno kao konzervu i neupotrebljivo za dalje korišćenje.

Milan Šupica

Drvo je palo na automobil u Mučeničkoj ulici dok je prijavljeno i nekoliko manjih materijalnih šteta na automobilima na nekoliko lokacija u Pančevu.

 

(Pančevac)

JUTRO POSLE SUPERĆELIJSKE OLUJE U Srbiji evakuisano 20 osoba, nekoliko povređenih! Nema većih posledica po infrastrukturu!

SUPEROLUJA STIGLA I DO PANČEVA: Jak vetar počupao stabla i grane, po gradu viđeni oblaci prašine i grad FOTO I VIDEO

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.