GUŽVA NA DVA GRANIČNA PRELAZA ZBOG STRAVIČNOG NEVREMENA: Obustavljen saobraćaj za teretna vozila

19:24

22.07.2023

Podeli vest:

Kancelarija za KiM

Kamioni na graničnom prelazu Sremska Rača, na izlazu i ulazu u zemlju, čekaju četiri sata, dok na Batrovcima, na izlazu iz zemlje, čekaju tri sata, saopštio je danas Auto-moto savez Srbije.

Prema informacijama Uprave granične policije u 17.15, na graničnom prelazu Bezdan, na ulazu i izlazu, saobraćaj za teretna motorna vozila je obustavljen zbog nestanka struje nakon jučerašnjih vremenskih nepogoda. Na tom prelazu se propuštaju samo teretna motorna vozila sa urednom dokumentacijom.

Na prelazu Neštin, saobraćaj je obustavljen za teretna motorna vozila i autobuse, takođe zbog nestanka struje nakon nepogoda.

Što se tiče putničkih motornih vozila, na graničnom prelazu Horgoš, na izlazu iz zemlje, zadržavanje traje dva sata, a na ulazu jedan sat, dok na prelazu Horgoš 2, na izlazu i ulazu, putnička vozila čekaju dva sata.

Na prelazu Gradina, na izlazu, zadržavanje za putnička vozila je 90 minuta, a na ulazu 15 minuta, dok je na Preševu, na izlazu, zadržavanje 70 minuta.

Na Batrovcima, na izlazu, putnička vozila čekaju 45 minuta, na Gostunu, na izlazu i ulazu, 30 minuta, na prelazu Šid, na ulazu, 30 minuta, a na Sremskoj Rači, na izlazu i ulazu – 20 minuta.

Na Kelebiji, na izlazu i ulazu, putnička motorna vozila čekaju 15 minuta, a na prelazu Bački Vinogradi, na ulazu, 45 minuta.

Na ostalim graničnim prelazima nema dužih zadržavanja za sve kategorije vozila.

(Pančevac/Blic/Tanjug)

NEVREME STIGLO U ZAPADNU SRBIJU: Dramatični snimci GRAD VELIČINE ORAHA UNIŠTAVA SVE PRED SOBOM!

MUP PONOVO UPUTIO APEL GRAĐANIMA: Danas najavljene nove vremenske nepogode, pridržavajte se mera

 

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.