BELOCRKVANKE BORAVILE NA SVETSKOJ SMOTRI IZVIĐAČA U JUŽNOJ KOREJI Dunja i Jovana nacrtale svoj san i vratile se prepune lepih utisaka FOTO

15:07

24.08.2023

Podeli vest:

Printscreen

Članice Odreda izviđača „Žarko Zrenjanin – Uča“ Dunja Milutinov i Jovana Mihajlović bile su na Svetskoj smotri izviđača u Južnoj Koreji koja je trajala od 1. do 12. avgusta.

Tema smotre je bila „Nacrtaj svoj san“, a na ovom značajnom događaju našu zemlju predstavio je kontigent izviđača od 32 učesnika mlađih od 18 godina.

Bez obzira na vremenske neprilike i izmeštanje kampa, Dunja i Jovana vratile su se prepune lepih utisaka, prvenstvo zbog druženja sa izviđačima iz celog sveta.

Kažu da su dve nedelje lepog i edukativnog druženja obeležili razni programi i aktivnosti, a izviđači su imali priliku da se upoznaju sa kulturama drugih zemalja, ali i da predstave svoju, te i uživaju u obilasku južnokorejskog grada.

Dunja i Jovana ističu da ih nepredvidivi vremenski uslovi i visoke temperature nisu sprečili da iz smotre izvuku maksimum i zabave se sto je više moguće. Ovo je za njih bilo nezaboravno iskustvo i njihova zajednička poruka je „Lepo je biti izviđač“.

(Pančevac/BC Info)

ROMSKA SVADBA KAKVU PANČEVO NE PAMTI Ceca napravila lom! Pevali su i Lukas, Sneža, Beki i Šerif! 1.500 zvanica i torta od 7 spratova! A mlada u venčanici BOLI GLAVA! FOTO i VIDEO

 

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.