KOMPANIJA AUTO CENTAR ZOKI UVEK UZ NAROD I PANČEVO: Potpisan ugovor za penzionerske kartice između PIO Fonda i kompanije Auto centar Zoki FOTO i VIDEO

11:42

25.08.2023

Podeli vest:

Milan Šupica

U Gradskoj upravi potpisan je ugovor između PIO Fonda, filijala Pančevo i Kompanije Auto centar Zoki za penzionerske kartice, čime će ovo preduzeće omogućuti našim najstarijim sugrađanima povoljnije korišćenje njihovih usluga u Auto centu Zoki i optici Zoki.

Predsednik Kompanije Auto centar Zoki Zoran Peševski pozitivno je ocenio potez države da se penzionerima obezbede kartice koje će im omogućiti popuste i benefite.

„Ovo je odličan potez države da penzioneri vide kako vodimo brigu o njima i da će značajna sredstva koje uštede moći da usmere prema svojim porodicama. Koristim priliku da apelujem na sve ostale, društveno odgovorna preduzeća i firme, da nam se pridruže u ovoj akciji kako bi mogli da pomognemo penzionerima“, naglasio je Peševski, koji je potpsivanjem ugovara omogućio da penzioneri mogu uz povlastice da koriste usluge Auto centra Zoki i optike Zoki, a istovremeno još jednom pozvao i druge privrednike da to učine.

Tanja Vergić Topić,  direktorka PIO Fonda filijala Pančevo, izrazila je nadu da će se veliki broj privrednih subjekata odazvati ovom pozivu i najstarijim sugrđanima omogućiti  popuste, poklone ili da na neki drugi način ostvare benefite.

„Kartice mogu širom Srbije da se koriste, ako su izdate ovde mogu da se koriste u banji, Bogradu, dakla na teritoriji bilo kog grada ili mesta mogu da ih koriste. Nadam se da ćemo što više sporazuma koristiti. Podela kartice počinje 1. septembra, naši sugrađani će prvo dobilti poruku da dođu, da ne dolaze bez poziva, sukcesivno će ići podela kartica, a korišćenje kartica počinje 1. oktobra“, navela je Vergić Topić.

Milan Šupica

Tigran Kiš, predsednik Skupštine grada Pančeva, istakao je da Grad Pančevo kao odgovorna loklana samouprava poziva privrednike da u što većem broju podrže ovu akciju.

„Grad Pančevo kao odgovorna lokalna samouprava podržava akciju Vlade i predsednika Srbije Aleksandra Vučića koja je počela još početkom marta u pokušaju da okupi što veći broj privrednika na teritoriji grada Pančeva kako bi se priključili ovoj akciji i pomogli našim najstarijim sugrađanima što bolje životne uslove. Ovom prilikom pozivam i druge privredne subjekte da se priključe ovoj akciji kao i penzionere kojih ima više od 30.000 u našem gradu da preuzmu ove kartice 1. septembra da svi zajedno osetimo benefite jedne ovakve akcije“, naveo je Kiš, dodajući Pančevo već dugi niz godina ima odličnu saradnju sa gradskim Udruženjem penzionera koje broji više od 5.000 članova.

MIlan Šupica

Prijavljivanje penzionera traje i dalje i nema ograničenja u vremenu. Penzioneri za penzionerske kartice mogu da se prijave elektronski ili odlaskm u filijale PIO Fonda.

 

Milan Šupica

PIO Fond filijala Pančevo već je sklopila više od 10 sporazuma sa privrednicima, a u pripremi je još 6, rekla je Tanja Vergić Topić , direktorka filijale. Prema njenim rečima na teritoriji Srbije potpisano je više od 100 sporazuma, a naša filijala sklapa ugovore sa privrednicima sa teritorije Pančeva, Alibunara, Kovina, Kovačica i Opova.

(Pančevac)

 

 

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.