DA LI STE SE ZAMRZLI U VREMENU U KOM STE SEBI BILI NAJLEPŠI? To je kao da TV urednici uz sve aktuelne emisije i rijalitije u prajm tajmu ipak emituju Sedmoricu mladih!

13:37

07.09.2023

Podeli vest:

Pixabay

Neophodno je da naš stil evoluira u skladu sa nama, te da menjamo frizure, kao i stare cipele, knjige, jorgane, pa i partnere. Verovatno se i vama čini da vreme sve brže prolazi, a u skladu s tim se ubrzao i naš svakodnevni tempo života. Kazaljke žure, ali se nama ne žuri da se rastanemo od najlepšeg odraza u ogledalu, piše Mister X na portalu tosamja.media.

Stoga se neki od nas silovito drže za onaj svoj „pobednički look” iz „najboljih dana”, kada su sebi najprivlačnije izgledali. Međutim, kao što majica koja otkriva stomak nije večita stvar i za sva vremena, tako ni frizura nije za „zamrzavanje” i doživotno „furanje”. Poenta je da je neophodno da naš stil evoluira u skladu sa nama, te da menjamo frizure, kao i stare cipele, knjige, jorgane, pa i partnere.

U novoj fazi

Kada sam nedavno radikalno promenio svoju frizuru, svi su me pitali: „Što, pa ono ti je tako dobro stajalo…?” Jeste, stajalo mi je. I stoji mi. I stajaće mi opet. Ali kad ja opet budem bio „taj” iz tog perioda ili bar neka verzija tog „sebe”. Sada sam u nekoj novoj fazi.

Ako se stilski ne uklopimo u sadašnjicu, ostaćemo nesnađeni i štrčaćemo kao podsetnik nekog davnašnjeg vremena.

Nije retkost da se ljudi trude da ostanu u nekom svom „peek-u”, kao u danima mladosti kada su najbolje izgledali. Međutim, zaboravljamo da to više nisu ta vremena,  planeta nam izgleda drugačije, druge su boje i zvuci oko nas, navike su nam se promenile – logično je da to prati i frizura. Ukoliko se „zaledimo” u nekom svom „najboljem” kadru, taj kadar će se s vremenom sigurno ubajatiti. Mišljenja sam da u životu nemamo samo jedan vrhunac, već da svaki period ima svoj. Zbog toga je apsurdno mučiti i rastezati kadar prošlosti na danas, ili neku tamo budućnost. Neka te budućnosti, da i ona iznedri svoj najbolji kadar.

Ne plašite se promene

Ukoliko se stilski ne uklopimo u sadašnjicu, ostaćemo nesnađeni i štrčaćemo kao podsetnik nekog davnašnjeg vremena.

Odluka da se ponese „prevaziđen stil” (ako izuzmemo hipstere) bila bi poput odluke današnjih televizijskih urednika da uz sve aktuelne emisije i rijalitije, u prajm tajmu ipak emituju Sedmoricu mladih.

Obratite pažnju na to gde ste sada i kako da se u ovom trenutku stilski uklopite sa osobom koja ste trenunto

Zato nemojte da se plašite da se menjate i izlazite iz svoje zone komfora, da izađete iz svog zaštitnog znaka i vremena kada ste „palili” disko-podijum. To što idete dalje, ne znači da nećete biti najbolja verzija sebe u nekoj drugoj formi, uz neku ozbiljniju unutrašnju promenu, uz neko drastično menjanje svog stila. Prošlost je prošlost, i ona tamo treba da ostane. Obratite pažnju na to gde ste sada, i kako da se u ovom trenutku stilski uklopite sa osobom koja ste trenutno. Ono što ste nekada bili, ono kada ste najbolje izgledali, prilagodite ovom vremenu.

Voli Vas Mister X!

 

(Pančevac/tosamja.media)

 

PANČEVAC S OMOLJČANKAMA NA SKADARLIJA VINOFESTU Stranci oduševljeni vezom i zlatovezom naših vezilja! Kada sam ugledala košulje nisam mogla da se odvojim od njih, nosim ih u Južnu Ameriku FOTO I VIDEO

KAD JE CENTAR PANČEVA BIO U CENTRU GRADA: Lome se koplja za BIG i protiv njega, a niko ne razmišlja o strategiji odbrane pustog „centra grada”

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.