PANČEVAČKI AK DINAMO MEĐU 15 NAJBOLJIH KLUBOVA U SRBIJI Ostvarili uspeh na ekipnom prvenstvu Srbije za mlađe pionire!

09:22

18.09.2023

Podeli vest:

AK Dinamo

U subotu je održano Ekipno prvenstvo Srbije za mlađe pionire u Sremskoj Mitrovici.Bilo je ukupno 15 najboljih ekipa iz Srbije a čast Pančeva ponovo je branila ekipa AK Dinamo Pančevo.

Na takmičenju su učestvovali samo najbolji klubovi u Srbiji, a AK ,, Dinamo“ Pančevo je zauzeo 9.mesto.

– Ako uzmemo u obzir da je takmičenje ekipnog karaktera i da su zastupljene sve atletske discipline za koje naš klub nema baš nikakve uslove za trening, moram naglasiti da je ovo fantastičan uspeh. I ako bez mogućnosti da treniramo na atletskim terenima i da uvežbamo tehničke discipline koji su sastavni deo takmičenja naši mlađi pioniri su pokazali kako se bori za svoj klub i grad Pančevo i da smo uvek među 10 najuspešnijih klubova u Srbiji. kažu iz AK Dinamo.

– AK Dinamo Pančevo nastupa na svim najjačim atletskim takmičenjima u Srbiji, ne biramo takmičenja gde se sa lakoćom osvajaju pregršt medalja da bi se hvalili svojim radom. A to će uskoro pokazati tabela uspešnosti svih atletskih klubova u Srbiji. Tu će se najjasnije videti snaga klubova koja će biti merljiva od strane Srpskog atletskog saveza, zaključuju iz kluba.

 

(Pančevac)

PANČEVKA SANJA MARIĆ NAJBOLJA NA PRVENSTVU VOJVODINE ZA MLAĐE JUNIORE Uspeh AK Dinamo na takmičenju u Sremskoj Mitrovici!

NAŠ AK DINAMO KOLEKCIONAR MEDALJA Sanja Marić osvojila srebrnu medalju na mitingu u Beogradu

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.