ŽELEZNIČAR DOMINANTAN U MLAĐIM KATEGORIJAMA Omladinci slavili protiv OFK Vršca 7:0!

14:50

18.09.2023

Podeli vest:

Instagram/Facebook/ fkzeleznicar_pancevo_omladina

Odličan vikend je iza mlađih kategorija Železničara. Uprkos velikim iskušenjima belo-plavi su zabeležili pobede u omladinskoj, kadetskoj i pionirskoj konkurenciji.

Pioniri,predvođeni trenerima Markom Andrejićem i Milošem Francuzem, gostovali su u Novom Sadu. U derbiju kola protiv Petrike, Železničar je slavio sa 4:1. Tako je posle pet odigranih kola u Pionirskoj ligi Vojvodine grupa „Jug“ i skora od tri pobede i dva remija, Železničar stigao na drugo mesto, sa samo bodom manje od prvoplasirane Petrike.

Luka Mandić je postigao tri gola u Novom Sadu, precizan je bio i Uroš Nešković, ali sve pohvale zaslužuju i Despotović, Cvetković, Vlajković, Pramenković, Mikić, Ćirković, Dimčić, Halabrin, Petrovski, Bojko, Ristovski, Rašić, Gargenta, Panić i Ajeti.

U narednom kolu pioniri Železničara na svom terenu igraju protiv Radničkog 1910 iz Šida.
Odlični su bili i kadeti Železničara, koji su na domaćem terenu bili bolji od Spartaka iz Subotice i slavili su sa 2:0. Izabranici trenera Danila Kovačevića i Bojana Tripkovića u svakom segmentu igre bili su bolji od renomiranog rivala iz Subotice. Golove za Železničar postigli su Marko Mrkela i Stefan Đerić. Železničar je igrao u sastavu: Lišanin, Tišma, Stevanović, Kele, Mrkela, Popović, Rašeta, Malica, Krstić, Marković i Vereš. Deo velikog trijumfa bili su: Ristić, Pešić, Paser, Hen, Nedeljković, Milenković i Đerić.

Kadeti Železničara su trenutno na 6. mestu na tabeli, sa 10 bodova, a u narednom kolu dočekuju Inđiju. Ovog vikenda najubedljiviji trijumf ostvarili su omladinci. Na domaćem terenu u Pančevu odigran je južnobanatski derbi na kraju Železničar – Vršac 7:0 (5:0).
Igrače koje sa klupe predvode Nenad Radojević i Vladimir Rastović pitanje pobednika rešili su već u prvom poluvremenu kada su pet puta pogodili mrežu rivala. Golove za Železničar postigli su Ognjen Ergarac (dva), Nemanja Antić, Miloš Vlahović, Kristijan Radović, Dušan Đukić i Luka Rakonjac, ali ceo tim odigrao je odlično i doprineo je trijumfu. Sa nova tri boda Železničar se učvrstio na četvrtom mestu na tabeli.

Omladinci iz Pančeva su meč odigrali u sastavu: Čapelja, Banjac, Ćirković, Krstić, Ćirić, Antić, Vlahović, Danilo Novićević, Ergarac, Maslovarić i Radović, a deo ubedljive pobede bili su: Brujić, Šarac, Knežević, Đukić, Dimitrije Novićević, Počuča I Rakonjac.
U narednoj rundi Omladinske lige Vojvodine u Pančevu se sastaju Železničar i Inđija koja posle sedam kola ima samo bod više.

 

(Pančevac)

NAJLOŠIJE IZDANJE ŽELEZNIČARA DO SAD U 7. kolu Mocart BET Super lige u Bačkoj Topoli izgubili 6:3 od TSC! FOTO

USPEŠAN VIKEND ZA PIONIRE DIZELKE Najmlađi članovi Železničara ubedljivo slavili protiv Radničkog iz Sremske Mitrovice!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.