PARNI VALJAK NA MIŠIĆE PROŠAO KROZ PANČEVO Linta: Da smo malo češće igrali kao poslednjih 10-ak minuta, možda smo mogli da se nadamo boljem rezultatu

22:46

22.09.2023

Podeli vest:

printscreen/Arena

Fudbaleri Partizana savladali su Železničar u Pančevu u utakmici 8. kola Superlige Srbije rezultatom 2:1.

Početak meča u Pančevu nagoveštavao je veliku borbu na terenu, uprkos bodovnoj razlici timova. Železničar je u uvodnim minutima uzvraćao napade Partizanu i pokušavao disciplinovao igrom u odbrani da remeti planove izabranika Igora Duljaja.

Partizan je poveo golom Saldanje u 27. minutu.

Ipak, vođstvo gostiju nije dugo trajalo. Igrao se 31. minut kada je Aleksandar Đorđević sa bele tačke poravnao rezultat.

printscreen/Arena

Pobedonosni gol za Partizan postigao je Zahid u 82. minutu. To je bio njegov prvenac u crno-belom dresu.

Železničar je pokušao do kraja meča da izbgene poraz. Imao je jedan opasan napad, ali do promene rezultata nije došlo, pa su bodovi otišli za Beograd.

Trener FK „Železničar“, Aleksandar Linta, čestitao je Partizanu na pobedi, ali i svojim momcima na borbenosti.

– Da smo malo češće igrali kao poslednjih 10-ak minuta, možda smo mogli da se nadamo boljem rezultatu. Ipak, Partizan je jak protivnik, ima dosta kvalitetih igrača. Drugi gol smo primili kada smo imali igrača manje, a velike ekipe, kao što je Partizan, to ne praštaju – izjavio je Linta nakon utakmice.

ŽELEZNIČAR U PETAK DOMAĆIN PARTIZANU Pančevo će biti dobar domaćin, a fudbaleri Železničara imaće veliku podršku sa tribina

(Pančevac)

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.